Barça - Saint-Omer: Gran victòria i cap als quarts! (4-2)

El conjunt d'Edu Castro ha superat al conjunt francès gràcies a una gran primera part i ja és als quarts de final de la Golden Cup, on es creuarà amb el Benfica o el Caldes el proper dijous

Després del triomf en la jornada de debut davant l'Sporting CP, el Barça ha tornat a vèncer, aquesta vegada al Saint-Omer, i ja ha pogut imprimir el seu bitllet pels quarts de final com a primer classificat del grup B de la Golden Cup celebrada a Riazor (4-2).

Nil Roca trenca el zero

Davant d'un partit contra un rival que mai ha pogut superar els culers i que compta amb un capità, Marçal Cuenca, que va ser jugador de l'hoquei formatiu blaugrana sota les ordres d'Edu Castro, el Barça ha vist com el Saint-Omer presentava un partit de tu a tu en els compassos inicials del duel, amb arribades a ambdues bandes de la pista i amb els porters intervenint per mantenir el zero a zero.

Ja als deu minuts de joc, un xut llunyà de Nil Roca després d'una passada de Nacho Alabart des de darrere la porteria s'ha colat dins la porteria i ha posat al Barça per davant al marcador (1-0, min 10). Després que Kyllian Gil, que ja havia disputat tres partits amb el primer equip, debutés en competició europea, una gran combinació entre Matías Pascual i Pau Bargalló ha acabat amb gol del primer (2-0, min 18).

Minuts més tard, ja només a falta de set segons per a la mitja part, Pau Bargalló ha pogut ampliar distàncies i fer el tercer aprofitant una deixada d'Helder Nunes i definint de cullera (0-3, min 25).

S'apropa el Saint-Omer, sentencia el Barça

Ha arribat a les deu faltes el Saint-Omer a la represa i ha estat Killian Gil l'encarregat d'executar el llançament directe. No ha pogut convertir la jugada en gol i, acte seguit, sí que ha pogut retallar diferències el Saint-Omer gràcies a un gol de l'exblaugrana Marçal Cuenca, amb un gran llançament de pala de falta directa (3-1, min 38).

Cinc minuts més tard, Barengo ha aprofitat un desajust defensiu a la defensa del Barça per situar el Saint-Omer només a un gol dels blaugranes i donar emoció a la recta final del xoc (3-2, min 43). Tot i així, Pau Bargalló no estava disposat a pedre l'avantatge adquirida i ha posat de nou terra de per mig amb un gran gol que ha servit per liquidar el partit.

A partir d'allà, amb dos gols de diferència, el Barça ha empleat les seves energies a mantenir el resultat i no ha donat opció al Saint-Omer d'obrar el miracle. Aquest dijous, Caldes o Benfica seran els rivals dels quarts de final, als que el conjunt d'Edu Castro hi arriba com a primer classificat del grup B.