Saras: “Esperem el típic Clàssic”

Saras: “Esperem el típic Clàssic”

L'entrenador blaugrana i Nico Laprovittola han analitzat el partit contra el Reial Madrid. "Serà dur", han coincidit a explicar

Arriba un nou Clàssic. Aquesta vegada corresponent a la jornada 28 de Lliga Endesa. Serà el cinquè capítol entre blaugranes i blancs d'aquesta temporada. Dos clubs que es coneixen perfectament i, en conseqüència, Sarunas Jasikevicius en la roda de premsa prèvia ha catalogat com un "clàssic típic". Una repetició d'enfrontaments, però que no amaga l'etiqueta de partit "especial", com han reconegut Saras i Laprovittola. 

"Segurament que serà com la final de Copa, on va predominar la versió de duresa mental i física dels Clàssics", ha afegit el tècnic lituà. Una radiografia que ha continuat l'argentí: "és el partit emocionalment fort que tots volem jugar i que concentra l'atenció de molts espectadors". L'anàlisi d'aquest partit ha continuat per les dinàmiques lleugerament antagòniques de Barça i Madrid: "en aquest tipus de partit no importa com arribes. Comences des de zero", ha explicat Saras

Un ull en la classificació

Més enllà de ser un encreuament entre dos eterns rivals és un duel entre primer i segon classificat de l'ACB. "Volem acabar primers i aquest serà un partit que pot certificar algunes posicions, però encara queden moltes jornades", ha indicat el sempre somrient argentí. Una figura transcendental per al Barça. "És molt estimat pels seus companys i és un jugador que ens ajuda molt tant amb pilota com sense. Té la capacitat de trencar partits", aquesta ha estat la descripció d'un entrenador molt content amb Laprovittola.

El 21 culer també agrada a l'aficionat del Palau. "Una pista molt important per a nosaltres" tal com ha remarcat l'argentí. "En un partit on tots els detalls compten, l'afició del Palau Blaugrana serà un plus i ens empentarà", ha conclòs Laprovittola abans de l'inici d'un nou Clàssic. 

L'afició del Palau Blaugrana serà un plus

Laprovittola

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut