Les dades del Llevant - Barça

Les dades del Llevant - Barça

Repassem el més destacat en la prèvia del duel corresponent a la 31a jornada del campionat de Lliga

Després de l'empat a Frankfurt davant l'Eintracht (1-1) en el partit corresponent a l'anada dels quarts de final de l'Europa League, ara és torn de tornar a centrar-se en la Lliga. Els culers visiten aquest diumenge (21.00 hores) el Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant, en el duel corresponent a la 31a jornada del campionat de Lliga. A continuació, repassem les dades més destacades en la prèvia del matx entre culers i llevantinistes:

El Barça, un rival complicat per als granotes 

El FC Barcelona és el rival davant el qual el Llevant ha patit més derrotes (un total 23) i ha encaixat més gols (92)
en tota la seva història a LaLiga. Al partit de la primera volta, els blaugrana van vèncer per 3-0 al Camp Nou amb gols de Memphis, Luuk de Jong i Ansu Fati. Recuperem els highlights d'aquell matx: 


Ratxes diverses

El Llevant ve de guanyar el seu darrer partit a LaLiga, 2-0 davant el Vila-real, i no guanya dos seguits a
la competició des de juliol de 2020 quan es va imposar en les dues darreres jornades de Lliga. De fet, és l'equip
que menys victòries ha aconseguit a LaLiga a l'actual campanya. En canvi, els culers acumulen 14 partits consecutius (contant totes les competicions) sense perdre, i a la Lliga ja són sis victòries seguides. 

Tres partits seguits sense encaixar

A més, de les sis jornades de Lliga seguides guanyant, el Barça ha deixat la porteria a zero en les últimes tres, i en quatre dels últims cinc partits lliguers. Si aconsegueix guanyar amb un nou 'clean sheet' al Ciutat de València, el conjunt blaugrana acumularia quatre partits seguits a la competició guanyant i sense encaixar per primer cop des de desembre del 2018, amb Ernesto Valverde a la banqueta.

Els gols elaborats, marca de la casa

El Barça és l'equip que ha marcat més gols després d'atacs elaborats (seqüències amb +més de 10 passades
amb la pilota jugada) a LaLiga aquesta temporada, juntament amb el Reial Madrid, amb un total de 10 gols. En canvi, el Llevant, és un dels cinc equips que no han aconseguit anotar aquesta temporada després d'aquest tipus de jugades combinatives.

Xavi, invicte contra el Llevant

L'entrenador barcelonista, ​​Xavi Hernández, dirigirà el seu primer partit contra el Llevant. Com
jugador, el quadre granota és el rival al qual més vegades es va enfrontar a LaLiga sense perdre'n cap: 16 partits, 12 victòries, 4 empats i 0 derrotes.

Aubameyang, a seguir la ratxa com a visitant

El davanter culer, Pierre-Emerick Aubameyang, ha marcat set gols en els seus sis partits com a titular amb el Barça aLaLiga. Però d'aquests set, cinc gols han estat en les seves tres titularitats a la Lliga lluny del Camp Nou. A més, és l'únic jugador que ha anotat tants gols a les seves sis primeres aparicions de Lliga a l'11 titular al segle XXI.

Dembélé, assistint a ritme de rècord

Ousmane Dembélé ha aconseguit 10 assistències en només 13 partits de LaLiga aquesta temporada, i es
troba a només dues d'igualar la seva millor marca en una mateixa campanya a la màxima categoria: el curs 2016/17, al Borussia Dortmund, va donar 12 assistències en 32 partits a la Bundesliga.

Luuk, davant la seva víctima preferida

El jugador blaugrana, ​​Luuk de Jong, ha marcat tres gols en cinc partits davant del Llevant a LaLiga, la seva xifra més alta davant un mateix rival a la màxima categoria. A més, en aquests tres gols, està inclòs el seu primer gol amb la samarreta blaugrana a LaLiga, al partit de la primera volta d'aquesta temporada que va finalitzar amb victòria per 3-0.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut