Frenkie de Jong, 50 partits europeus

Frenkie de Jong, 50 partits europeus

El migcampista neerlandès ha disputat aquest dijous a Frankfurt el seu partit número 50 entre Champions i Europa League

50 partits en competicions europees. Frenkie de Jong ha assolit aquest dijous contra l’Eintracht Frankfurt la cinquantena de duels tenint en compte la Lliga de Campions (41) i l’Eruopa League (9). Unes xifres en les quals també es tenen en compte els partits que De Jong va disputar amb la samarreta de l’Ajax (23) i els que ho ha fet com a blaugrana (27).

Bons registres

En aquests cinquanta partits Frenkie de Jong registra 26 victòries, 15 empats i 9 derrotes. En l'empat d’aquest dijous dels de Xavi a Frankfurt el migcampista neerlandès ha saltat al terreny de joc al minut 62. De Jong ha servit l'assistència de gol a Ferran Torres en l'únic gol blaugrana de la nit. 

Segona temporada amb més partits europeus

Si analitzem com es reparteixen aquests 50 partits veiem que el curs amb més duels europeus va ser el 2018/19, en què va disputar sis partits de classificació per a la Champions i 11 de la màxima competició europea, en total 17. Enguany en suma ja 11 (cinc d’Europa League i els sis de la fase de grups de la Champions) i és el segon curs amb més partits europeus per a Frenkie de Jong. 

Estrena golejadora

En aquests 50 partits del neerlandès cal destacar la seva estrena golejadora, que va ser aquest curs contra el Nàpols amb un gran gol amb rosca des de la frontal, al Estadi Diego Armando Maradona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut