50% de descompte a PortAventura Park per a socis i tres acompanyants

50% de descompte a PortAventura Park per a socis i tres acompanyants

Promoció vàlida per a entrades d'adult d’un dia, al comprar-les directament a taquilles amb el carnet de soci i DNI

Els socis del FC Barcelona disposen, una temporada més, d’excel·lents descomptes i promocions per gaudir d’una completa jornada lúdica amb amics i familiars a PortAventura Park.

Cada soci del FC Barcelona i tres acompanyants es poden beneficiar a les taquilles de PortAventura Park d’un important descompte del 50% en la compra d’una entrada d’adult; o un 35% de descompte a la compra d’una entrada de júnior o sènior d’un día per a PortAventura Park; o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia a PortAventura Park + Ferrari Land. 

Per validar la promoció, caldrà presentar personalment el carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc en el moment de la compra.

Aquesta promoció és vàlida del 08/04/2022 al 08/01/2023 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. Aquesta proposta és vàlida un sol cop per dia, i no serà vàlida per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World, ni acumulable a altres ofertes o promocions. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. L'entrada no és bescanviable pel seu valor econòmic i es prohibeix la seva venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut