Finques Prats Lleida – Barça: Primer objectiu complert (2-5)

Els blaugrana, amb un bon triomf, certifiquen la primera posició a falta de dues jornades per concloure la Lliga Regular

Gran victòria blaugrana per certificar la primera posició. Els culers han guanyat amb autoritat al Finques Prats Lleida (2-5) i completen el primer objectiu: quedar primers a la Lliga Regular. A més, els d'Edu Castro han assolit l'objectiu a falta de dues jornades per disputar-se i amb un gran balanç: 22 victòries, un empat i només una derrota.

El Barça colpeja primer

Els blaugrana s'han avançat al marcador ràpidament mitjançant João Rodrigues: el portuguès, rematant de primeres i des de fora l’àrea una bona assistència del seu compatriota Helder Nunes, inaugurava l'electrònic als cinc minuts de joc (0-1, min. 5).

Tot i així, els locals no han deixat que el Barça obrís escletxa al marcador, i de fet han tingut opcions molt clares d'empatar de falta directa, després de les blaves a Pascual i Nunes. Però primer Andreu Tomàs, que s'ha topat amb Egurrola, i posteriorment Jepi Selva, no han pogut igualar el matx per acabar marxant al descans amb el 0-1.

La segona meitat, igual que la primera, ha iniciat de la millor manera per als d'Edu Castro: amb gol a favor. Pau Bargalló, recuperant la bola i definint amb suavitat davant Martí Serra, situava el 0-2 (min. 27) i semblava que encarrilava el duel, però el Lleida, mitjançant un gol de penal d’Uri Vives, retallava ràpidament distàncies per tornar l'emoció al matx (1-2, min. 30).

No donen opció

El líder de l'OK Lliga, però, no ha permès que els locals agafessin impuls i ràpidament, amb dos gols en quatre minuts, ha sentenciat el matx: Pau Bargalló, després d’una gran maniobra i rematada d’esquenes dins l’àrea, marcava l'1-3 (min. 31) i Helder Nunes, de falta directa, enviava la bola al fons de la xarxa amb qualitat (1-4, min. 34).

Tot i l'enèsim intent de reacció lleidatà amb un gol de Sergi Folguera (2-4, min. 41), el Pitxitxi João Rodrigues (36 gols, per 35 de Bargalló) ha sentenciat finalment el duel amb el 2-5 (min. 43) definitiu. Finalment, victòria clara dels blaugrana, que certifiquen la primera posició amb dues jornades encara per disputar. Ara, els barcelonistes rebran el Girona el proper dimecres al Palau Blaugrana a les 21.00 hores.

Finques Prats Lleida, 2
Barça, 5

Finques Prats Lleida: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Jepi Selva i Andreu Tomàs -cinc inicial-. Uri Vives, Sergi Duch, Jordi Badía, Sergi Folguera.
Barça Aitor Egurrola, Matias Pascual, Helder Nunes, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial-. Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca.
Gols: 0-1, João Rodrigues (min. 5); 0-2, Bargalló (min. 27); 1-2, Uri Vives (min. 30, p.); 1-3, Bargalló (min. 31); 1-4, Nunes (min. 34); 2-4, Sergi Folguera (min. 41); 2-5, João Rodrigues (min. 43).
Àrbitres: Rubén Fernández, David Calonge. Faltes: 5-7.