El MoraBanc Andorra, l’últim rival de la setmana

El MoraBanc Andorra, l’últim rival de la setmana

El conjunt del Principat es troba en plena lluita per sortir de la part baixa de la taula (diumenge, 17h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 17h i en directe per Movistar+, el MoraBanc Andorra en la que serà la 27a jornada de la Lliga Endesa. El conjunt andorrà, que té un balanç de 8 triomfs i 17 derrotes, està lluitant per abandonar les posicions de la part baixa de la taula. I és que hi ha un total de cinc equips amb vuit victòries.

El rival

Compta amb jugadors de gran nivell com Miller-McIntyre (13,5 punts), Hannah (12,8) o Jelínek (9,6) entre d’altres. Tampoc cal oblidar homes com els exblaugranes Paulí i Diagné, Llovet, Crawford, Noua, Morgan, Babatunde, Nakic o Arteaga, entre d’altres. Cal recordar que en el partit de la primera volta al Palau el Barçava va vèncer per 107-88.

El Barça

La derrota contra l’Olympiacos d’Atenes, que no té cap efecte en la classificació de la Lliga Regular de l’Eurolliga, ha d'esperonar els de Saras per tornar al camí de la victòria. Els blaugranes tenen una victòria de marge envers el Reial Madrid i volen mantenir o igualar aquesta renda abans de rebre, el diumenge 10 d’abril, el conjunt blanc al Palau.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut