Olympiacos - Barça: Tot i la derrota, caràcter i ambició culer (73-66)
Ofert per

Els de Saras han exhibit mentalitat i intenció guanyadora des del segon u, però no han pogut sumar la 22a victòria europea

El caràcter i l'ambició barcelonista no han estat suficients per endur-se la victòria a Atenes. Després d'un tercer quart erràtic, el matx s'ha submergit en un context ajustat i intens que s'ha resolt favorablement per a l'Olympiacos: 73-66. En el penúltim matx de la Lliga Regular i amb la primera plaça ja al sarró, els de Saras no han pogut amarrar la victòria.

Tothom aporta

El Barça s'ha plantat a Atenes amb intenció guanyadora. Caicedo, que ha aprofitat la seva titularitat, Calathes, Mirotic i Sanli han estat els primers responsables de pintar el primer parcial de púrpura: 13-19. La rotació culer també ha contingut les revifades gregues. Incapaces de capgirar el marcador, sempre favorable als de Saras.

Amb la coralitat sumant i aportant, el Barça ha mantingut a ratlla l'elenc de Bartzokas. Esperonat per un encès parquet d'El Pireu, el partit ha navegat en un context ajustat. Calathes, que ha estat la guia d'un Barça competitiu i enèrgic, ha tancat sobre la botzina el segon període amb un triple. Una acció més enllà des dels 6,75 metres que ha obert una nova escletxa: 33-40. Sostinguda per la personalitat i caràcter dels de Jasikevicius, sobretot en el rebot ofensiu. Un dels principals arguments per controlar l'electrònic.

El +9 culer deixa pas a la falta d'encert

El +7 del descans no ha estat la màxima diferència d'aquesta primera part propietat dels culers; ha estat un +8. Vist altre cop en la represa del matx. El Barça ha mostrat, de nou, fam de triomf en el tercer quart. Perquè Mirotic ha situat un +9, tot i la creixent falta d'encert i de cistelles. En conseqüència, l'Olympiacos ha estat capaç d'eixugar les diferències i aproximar-se en el marcador: 46-47. I en un context ensordidor i més físic, els locals han dibuixat per primera vegada l'avantatge vermell: 48-47 (min. 38). Acrescut, amb un +3, just abans d'iniciar el darrer quart.

S'escapa el triomf

Un context desfavorable que no ha arronsat els de Saras. Altre cop, un inici enèrgic de quart ha virat la tendència erràtica culer. Per tant, grecs i catalans s'han submergit en un intercanvi de cistelles i mínims avantatges. Però tot i exhibir caràcter i ambició en una pista calenta, el partit s'ha decantat cap al cantó de l'Olympiacos i el Barça no ha trobat el premi de la victòria en el penúltim partit la Lliga Regular europea.