Barça - Jimbee Cartagena: A les semifinals! (3-1)

Els homes de Jesús Velasco s'han aconseguit desfer d'un Cartagena molt competitiu gràcies a un gran segon temps i ja son a les semifinals de la Copa d'Espanya, on es creuaran amb l'Inter Movistar

Debutava el Barça a la competició amb l'objectiu d'aconseguir aixecar la Copa d'Espanya per sisena vegada i ha fet la feina, vencent al Cartagena i accedint a les semifinals en un partit igualat que s'ha decidit en el segon període (3-1). El proper obstacle, l'Inter Movistar.

Exhibició a les porteries

Dídac i Chemi, protectors d'ambdues porteries, han estat els clars protagonistes d'una primera part que s'ha saldat sense gols. Els dos porters han salvat en diverses ocasions els seus equips i han posat el candau a les seves porteries, aconseguint baixar la persiana i arribar el descans amb tot per decidir a la segona meitat.

Començava el partit amb un Cartagena valent i ofensiu, però aviat el Barça de Jesús Velasco ha pogut fer-se amb el control del partit i ha començat a generar perill. Sergio Lozano, Marcenio, Dyego o un Esquerdinha que ha tornat a l'equip després de recuperar-se a temps s'han trobat una vegada i una altra amb un inmens Chemi que ha negat el gol blaugrana sobre el parquet de l'Olivo Arena.

Povill desfà l'empat ...

Han sortit els jugadors després de passar per vestidors i la tònica s'ha mantingut a la pista. La igualtat predominava i els dos equips buscaven la porteria rival sense encert. Adolfo ha tingut a les seves botes el primer gol blaugrana, però ha estat finalment Bernat Povill qui ha aconseguit trencar el zero que assenyalava el marcador. Ha estat des de l'estratègia que el Barça ha pogut desnivellar la balança: en un còrner, Pito ha prolongat una passada de Marcenio i Povill, al segon pal, ha enviat la pilota al fons de la xarxa a 12 minuts pel final del matx.

Ja per davant al marcador, els de Jesús Velasco han vist com Jimbee gaudia d'una clara oportunitat per tornar a equilibrar el xoc. La fusta, però, s'ha aliat amb els blaugranes, que poc després han pogut posar més terra de per mig aconseguint la segona diana de la tarda, obra de Lozano. Al contra-cop, el Búfal ha rematat creuat per tranquilitzar al Barça, que de nou ha vist com el rival es topava amb el pal en el seu intent de retallar diferències.

... i Coelho sentencia

Als últims minuts, amb Cartagena atacant amb porter-jugador i buscant un gol per somiar, Coelho ha posat la sentència aprofitant la desesperació del rival després de recollir una gran passada d'Adolfo. A punt ha estat Dídac de fer el quart, però l'última diana del partit ha estat de Motta, que des del segon part ha pogut maquillar el resultat i ha anotat el 3 a 1 final.

Ja a semifinals, el Barça s'enfrontarà a lnter Movistar per seguir somiant amb la sisena Copa d'Espanya de la seva història.

Fitxa del partit

Barça, 3

Jimbee Cartagena, 1

Barça: Dídac, Ortiz, Matheus, Dyego, Adolfo -cinc inicial-, Marcenio, Sergio Lozano (1), André Coelho (1), Pito, Bernat Povill (1) i Esquerdinha.

Jimbee Cartagena: Chemi, Jesús Izquierdo, Bebe, Mellado, Solano -cinc inicial-, Motta (1), Lucâo, Marinovic, Peru i Fer Drasler.

Àrbitres: Cordero Gallardo i Carrillo Arroyo.

Gols: 1-0, Bernat Povill (min. 27); 2-0, Sergio Lozano (min. 35); 3-0, André Coelho (min. 39); 3-1, Motta (min. 40).