Sergio: “Estem en el bon camí d'assolir grans reptes”

Sergio: “Estem en el bon camí d'assolir grans reptes”

El migcampista blaugrana ha estat entrevistat a RAC1 i a Catalunya Ràdio i ha assegurat que es troba en un dels seus millors moments personals

Sergio ha repassat l’actualitat blaugrana aquest dimecres a la nit al programa Tu Diras de RAC 1 i aquest dijous a la tarda al Tot Costa de Catalunya Ràdio. El migcampista blaugrana ha parlat del bon moment de l’equip blaugrana i també s’ha referit a l’arribada de Xavi i a les seves sensacions personals. A continuació repassem el més destacat. 

Sensacions personals

“És un orgull ser un dels capitans. Sóc culer des de petit. He tingut molt bons capitans com el Víctor, Puyol, Xavi, Andrés, Leo…”.

“Mai he sigut ràpid, però quan no es fan les coses bé com a equip pateix tothom. Però físicament estic bé”.

Els joves

“Sempre està bé que hi hagi competència. Si són de casa millor, això que t’estalvies. I sinó, s’ha de fitxar de fora”.

“Pedri és qui més m’ha sorprès. La resta han estat al futbol base, però ell no. Ha vingut al Club i semblava que ho sabia tot des de feia temps. La idea, la posició, controlar-ho tot al camp... A més, sempre està disposat a treballar i és un gran jugador. És molt intel·ligent, parla quan ha de parlar, no es queixa mai i sempre vol millorar. Ho té tot per marcar una època, tant a dins del camp com al vestidor”.

"Parlant de Gavi estem parlant d'un nen de 17 anys. Que un jugador de 17 anys estigui aquí s'ha de valorar molt. Té molt marge de millora, imagina't el jugador que serà d'aquí a tres anys ... i només en tindrà 20".

"Les característiques de Nico també son d'interior, la seva arrencada, potència, ... si segueix treballant així estarà molts anys al Barça i podrem gaudir molt d'ell".

Entrenament31012022_pic_2022-01-31_entrenamentprimerequip_45

L’efecte Xavi

“Ha treballat molt, sobretot els primers dies. No ha estat gens fàcils, ja que molts jugadors no coneixien la idea i hi ha hagut molt a treballar i millorar”.

“Ha canviat moltes coses, ha portat el seu staff. Crec que la seva etapa amb el Pep el va marcar molt”.

“Els més veterans hem intentat ajudar, no tan sols amb la idea. Però no només amb Xavi, sinó abans. Als joves, quan pugen al primer equip i per tal que s’adaptin”.

"Feia bastant temps que no gaudíem tant dins del camp. Que vingués d'entrenador un jugador de la casa ha donat un plus de tranquilitat. No ha estat fàcil, però la idea del Xavi està començant a donar els seus fruits".

FCBarcelona-RCDEspanyol1-0J14Lliga1aDivisi20212022_pic_2021-11-20barcelona-espanyol55

Opcions als títols 

“La Lliga i l’Europa League són difícils, però a l’Europa League. Intentarem apropar-nos al líder de la Lliga però sabem que està molt complicada; en canvi, a l'Europa League estem més igualats amb la resta de rivals perquè són eliminatòries, en canvi a la Lliga són punts”.

“A la Lliga tenim esperança i la tindrem fins al final. Hem de guanyar i esperar. Portem una bona ratxa i aquesta és la mentalitat que hem de tenir per tenir alguna mínima opció”.

Futur de l’equip

“Crec que si l’economia ho permet podem fer algun fitxatge bo per complementar la plantilla, que ara tenim molt ben planificada. La base del futur seran els joves, però seria un plus fitxar a un jugador important que marqui la diferència”.

“Amb la idea que té Xavi i la tranquil·litat que ens ha aportat el President i la Junta anem pel bon camí”.

photo1647543382

Futur personal

“Puc seguir ajudant, encara em queda un altre any de contracte i aniré pas a pas. Sé que tinc 33 anys. Tant de bo pugui jugar el Mundial. Els últims mesos veuré com estic, no posaré cap tipus de dificultat. Ara mateix estic bé i gaudint”.

"No vull estar aquí per estar ni ser un problema pel Club. L'any que ve ja veurem el que passa, el més important és que l'equip i la situació del club estigui bé, com ara".

“Em costaria molt jugar a Europa, en un rival que comparteixi objectius amb el Barça. Soc massa culer. En un altre continent sí que m’hi veuria jugant”.

“Quan em retiri m’agradaria provar com a entrenador. Em treuré el carnet quan em retiri, en uns anys. Intentaré organitzar un bon staff. A veure si tinc l’oportunitat i m’agrada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut