UCAM Múrcia-Barça: Victòria de caràcter (87-89)
Ofert per

Els de Saras s'imposen en un partit igualat i decidit en els darrers segons

Triomf treballat del Barça en la seva visita a l'UCAM Múrcia (87-89). Un matx molt igualat i en què l'aportació ofensiva de Mirotic (30 punts i 39 de valoració) i Exum i Laprovittola (17 punts respectivament) han resultat claus ofensivament en un matx decidit en els darrers segons.

Mal inici culer

El Barça ha vist com els locals començaven el matx més encertats. Les pilotes perdudes dels de Saras les ha aprofitat UCAM Múrcia per anar agafant avantatge en el marcador. Un triple de Webb situava el 20-6 (min 6). Finalment, el resultat al final del primer període era de 27-16 després d’un triple de Laprovittola.

Reacció blaugrana

Un triple de Mirotic ha estat la millor resposta culer (29-23, min 14). Els de Saras han firmat uns bons minuts just abans del descans i han aconseguit ajustar el resultat. Un parcial favorable de 0-6 ha situat el 40-38 (min 19). Tot i empatar el matx, els blaugrana han vist com UCAM Múrcia aconseguia marxar al descans per davant (46-42).

Igualtat màxima

A la represa el matx s'ha mantingut molt igualat en tot moment i les diferències han estat mínimes entre els dos conjunts. Mirotic, Exum i Laprovittola han estat els referents ofensius dels de Saras en un partit que tancava el tercer període amb els blaugrana per davant (60-64).

Una cistella situava el Barça sis punts per sobre (69-75, min 36). Una diferència que els locals han neutralitzat abans d'encarar els darrers i decisius dos minuts de partit. En un intercanvi de cistelles i faltes tàctiques en els darrers compassos els de Saras s'han acabat enduent el matx per un ajustat 87-89. Triomf de caràcter del líder.