Pedri: “No assajo la meva tranquil·litat, m'ho ha inculcat la meva família”

Pedri: “No assajo la meva tranquil·litat, m'ho ha inculcat la meva família”

Des de la concentració de la selecció espanyola, el migcampista blaugrana també ha parlat de la seva importància al Barça o de la seva amistat amb Gavi

Un cop més, Pedri ha respost amb tranquil·litat, humilitat i sinceritat. Des de la concentració de la selecció espanyola, el 16 blaugrana ha repassat l'actualitat del combinat nacional, però també ha analitzat el seu paper transcendental al FC Barcelona. 

"Sé que Pedri té la mentalitat adequada per millorar en atac i en defensa", així ha descrit Luis Enrique a Pedri també a la roda de premsa prèvia a l'amistós Espanya - Islàndia. "Està envoltat d'una gran família amb uns bons valors", ha afegit el seleccionador. La família del de Tegueste ha estat també present en la resposta del jove talent culer: "No assajo la meva tranquil·litat. La meva família sempre m'ajuda en aquest aspecte i els hi estic molt agraït. M'han preparat molt bé". 

El Barça ha estat una altra qüestió recurrent en la compareixença a La Corunya. "Sóc conscient del pes que tinc al Barça i ho porto tranquil·lament. És més important l'equip que el jugador", ha explicat un jugador amb molts focus al centre del camp barcelonista. D'aquesta manera, no és estrany l'equiparació amb futbolistes històrics del Club: "És un orgull la comparació amb el teu ídol, perquè significa que fas les coses bé. Iniesta va ser una bogeria de jugador i m'ho prenc com una motivació".

La dupla Pedri-Gavi 

L'etern 8 va formar un tàndem celestial amb Xavi Hernández. Dos baixets que van dominar la pilota a la medul·lar blaugrana i que en el present tenen una extensió: Pedri-Gavi. "Tant de bo puguem ser una dupla com Xavi i Iniesta, però serà complicat repetir la història que van fer", ha verbalitzat després de ser preguntat per la seva amistat amb el 30 del FC Barcelona. "Tinc una relació espectacular amb ell, li tinc una estima especial. Té un potencial molt bo", ha afegit el tinerfeny.

Aquestes han estat les paraules d'un futbolista sensacional i ambiciós. "Intento gaudir de tot el que em va passant. És una bogeria i estic amb moltes ganes de continuar afrontant-ho", ha conclòs una de les figures vitals de l'actual Barça. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut