Dades personals necessàries per participar i votar a l’Assemblea

Dades personals necessàries per participar i votar a l’Assemblea

És indispensable que els compromissaris comprovin que la seva clau, codi personal, telèfon mòbil, data de naixement i correu electrònic coincideixen amb les que disposa el Club

Atès que l’Assemblea Extraordinària per a la ratificació de l’acord de col·laboració amb Spotify s’efectua de manera telemàtica el diumenge 3 d’abril, i els socis compromissaris participants hauran d’emetre el seu vot també de forma telemàtica, es fa necessari que cada soci compromissari comprovi prèviament que totes les seves dades personals es troben correctament actualitzades al web del Club.

Per tal que els socis i sòcies compromissaris puguin entrar a l’Assemblea i exercir el seu dret a vot de manera telemàtica, hauran d’utilitzar les seves dades personals per verificar la seva identitat com a compromissari amb dret a vot.

Per a aquest procés serà indispensable que el Club disposi de les següents dades actualitzades.

  • Clau de soci.
  • Codi personal (PIN).
  • Data de naixement.
  • Telèfon mòbil
  • Correu electrònic

És imprescindible que les dades que es tinguin enregistrades al Club siguin les mateixes dades vigents i utilitzades per cada soci, per tal de garantir el funcionament i la seguretat del procés de l’assemblea i de la votació.

Comprovació i actualització de les dades 

Les dades es poden consultar i modificar, en cas que sigui necessari, via online des del web del Club (accés al següent enllaç amb Clau i Codi personal)

(En el cas de no recordar el Codi personal, des del mateix enllaç es pot generar un nou codi)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut