Betis Deportivo – Barça B: Victòria per agafar embranzida (1-2)

Betis Deportivo – Barça B: Victòria per agafar embranzida (1-2)

Dos gols anotats en la primera meitat de Ferran Jutglà i Fabio Blanco regalen la segona victòria consecutiva als homes de Sergi Barjuan

Després de la victòria aconseguida la setmana passada a l’Estadi Johan Cruyff per 2-1 contra la UE Cornellà, el Barça B ha tornat a repetir resultat triomfal a la Ciutat Esportiva Luís del Sol (1-2). Una bona primera meitat culminada amb els gols de Ferran Jutglà i Fabio Blanco ha permès als blaugranes encarrilar la segona part amb més comoditat i endur-se els tres punts cap a Barcelona. Així doncs, amb aquest resultat, els de Sergi Barjuan es col·loquen 12ns a la classificació amb 39 punts.  


Impera l’efectivitat culer

Compassos inicials d’alta intensitat a la Ciutat Esportiva Luís del Sol. Propiciant un partit d’anades i tornades, les llargues possessions del Barça B s’han alternat amb els ràpids contraatacs dels bètics. En aquest intercanvi de cops, els primers que han avisat han estat els locals quan, al voltant del minut 10, han estavellat una potent rematada a la fusta dreta de la porteria blaugrana. Ara bé, passat l’ensurt, el Barça s’ha fet amb el timó del partit. Així, aprofitant els bons minuts culers, Ferran Jutglà ha pogut obrir la llauna barcelonina gràcies a un espigat xut creuat des de dintre de l’àrea (0-1, min. 16).

A continuació del gol visitant, la resposta del Betis no ha tardat a arribar. Més propiciat per un acte de rebel·lia que per una conseqüència lògica del transcurs del joc, els sevillans han aconseguit igualar el duel mitjançant un gol de cap del davanter Moha que s’ha introduït al fons de la xarxa visitant després de tocar, accidentalment, en l’espatlla d’Arnau Comas (1-1, min 28).

Tot i aquest esglai verd-i-blanc, l’elenc blaugrana no ha virat el seu pla partit i ha continuat fent del seu control de pilota l’essència del partit. El domini culer s’ha anat traduint de manera progressiva en arribades a les proximitats andaluses, fins que, just quan queia el taló del primer acte, Fabio Blanco ha finalitzat una excepcional passada de Lucas de Vega amb un xut de primeres que ha entrat a la porteria local per al primer pal (1-2, min. 43).

La solvència defensiva culer s’acaba imposant

A la represa, les intencions del conjunt de Sergi Barjuan han canviat lleugerament. Conscients que, durant el primer temps, el principal perill dels bètics ha arribat principalment amb esperonades sortides al contraatac, els blaugranes han decidit enrederir uns metres la seva posició defensiva per tal d’eclipsar la proposta rival. Amb aquest context, les incursions dels dos extrems entrats des de la banqueta, Alejandro Balde, reaparegut per primer cop després d’uns mesos d’inactivitat, i Zacarias Ghalian han esdevingut capitals per estirar l’equip.

Finalment, demostrant una gran capacitat de resiliència amb un exercici defensiu molt efectiu, els blaugranes han aconseguit endur-se de Sevilla els tres punts que permetran al Barça B donar continuat a la dinàmica positiva dels darrers partits.

La Fitxa:

Betis Deportivo, 1

Barça B, 2

Betis Deportivo: Vidal Girona, Martínez, Luís Martínez (Sibo, min. 46), Lecea, Callejón, Sanhaji (Baena, min. 70), Tavares (Lara, min. 76), Bandaogo (Cruz, min. 46), Javier Delgado (Mizzian, min. 85), Raul, Fekir.

Barça B: Ander Astralaga, Dionkou, Comas, Mármol, Àlex Valle, Matheus Pereira, Aranda (Álvaro Sanz, min. 61), Lucas de Vega (Nils Mortimer, min. 76), Peque (Ghailan, min. 67), Blanco (Baldé, min. 61), Jutglà.

Gols: 0 – 1, Ferran Jutglà (min. 16); 1 – 1, Moha (min. 28); 1 – 2, Fabio Blanco (min. 43).

Àrbitre: Alexander Alemán Peréz. Ha amonestat amb targeta groga als locals Callejon, Bandaogo i Tavares i al visitant Álvaro Sanz.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut