Joventut Badalona-Barça: Ensopegada a Badalona (83-72)
Ofert per

Joventut Badalona-Barça: Ensopegada a Badalona (83-72)

Els blaugrana van a remolc gran part del matx i no aconsegueixen remuntar el partit

Superats a Badalona. El Barça no ha pogut sumar un nou triomf a la competició domèstica i els de Saras han caigut 83-72 contra el Joventut de Badalona. Un matx en què els locals no han deixat que els blaugrana capgiressin el resultat i, tot i els intents culers, el matx ha acabat amb triomf verd-i-negre. Davies, amb 19 punts, ha estat el blaugrana més destacat. 

Inici igualat

Els primers compassos del matx han estat igualat, amb intercanvis de cistelles i triples constants entre Joventut de Badalona i Barça. Els de Saras no han pogut acabar de desplegar el seu joc ofensiu davant una defensa intensa dels locals que els ha permès tancar el primer període per davant (20-17). 

L'inici del segon període ha estat marcat pel desencert blaugrana i, per contra, els locals ho han sabut aprofitar per trencar el matx (26-17, min 13). Birgander i Tomic han estat els dos jugadors locals més encertats en l'atac local. Els de Saras no s'han trobat còmodes i han marxat al descans amb 16 punts de diferència (50-34). 

Reacció blaugrana insuficient

A la represa els blaugrana s'han mostrat una mica més encertats ofensivament i la diferència s'ha reduït als 10 punts (63-53). Exum ha obert l'esperança culer amb un triple a l'inici del darrer període (63-56), però ràpidament el Joventut de Badalona ha evitat qualsevol opció per als de Saras i l'avantatge local s'ha mantingut per sobre dels 10 punts fins al definitiu 83-72. Tot i la derrota, els blaugrana es mantenen líders en la competició domèstica.

Fitxa del partit:

Joventut Badalona, 83
Barça, 72

Joventut Badalona: Feliz (21), Busquets (3), Parra (4), Brodziansky (4) i Birgander (15) –cinc inicial-, Kraag (-), Ribas (10), Ventura (3), Willis (2), Tomic (21).

Barça: Calathes (11), Exum (8), Abrines (2), Mirotic (14) i Smits (-) –cinc inicial-, Hayes Davies (2), Kuric (8), Davies (19), Martínez (2), Laprovittola (6). 

Parcials: 20-17 / 30-17 / 13-19 / 20-19

Àrbitres: García González, Vicente Bultó i Cristóbal Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut