Barça – Martinelia Manlleu: Golejada al Palau Blaugrana (10-2)

Els culers sumen un nou triomf com a locals en un partit que han dominat des dels instants inicials

Partit rodó per al Barça d’Hoquei Patins. Els homes d’Edu Castro han fet valer el seu potencial ofensiu per sortir del Palau Blaugrana amb una contundent golejada que ha deixat al Marinelia Manlleu sense cap mena de resposta (10-2). L’altra gran notícia en clau culer que ha deixat l’enfrontament ha estat el debut amb gol al feu barceloní del jove de 19 anys, Kyllian Gil.

Inici incontestable

Després d’uns primers minuts on els blaugranes han acorralat als visitants a la seva pròpia meitat del camp, els locals han vist com el domini palpable en el joc s’ha traduït en avantatge de forma tangible en el marcador gràcies a un gol d’Ignacio Alabart. La fam dels culers no s’ha aturat amb la primera diana i han continuat avassallant la porteria manlleuenca fins que Sergi Llorca ha trobat el segon gol barceloní rematant una bona assistència d’Helder Nunes.

La primera meitat ha finalitzat amb un altre cop d’autoritat dels homes d’Edu Castro. Una sensacional jugada coral ha conclòs amb una hàbil rematada Sergi Panadero. Així, els barcelonins han marxat als vestidors amb un solvent avantatge de tres gols.

Festival de gols

A la represa, amb un ritme considerablement més lent propiciat per la distància en l’electrònic, els blaugranes han optat per emprar possessions més llargues. Tot i això, la superioritat blaugrana s’ha continuat imposant i els gols culers han acabat caient per al seu propi pes. Primer Pau Bargalló i després Kyllian Gil han posat el 5-0 en el marcador. Minuts més tard, els visitants han retallat distàncies amb gol al contraatac.

El gol manlleuenc ha rebut la rèplica dels gols Sergi Panadero i de Joao Rodrigues, que ha aconseguit anotar un autèntic golàs des de darrere de la porteria. Ara bé, la infinitat de gols que hi ha hagut avui al Palau no ha finalitzat amb aquest momentani 7-1, ja que els visitants han tornat a reduir diferències amb el gol Pol Franci impossible d’aturar per part d’Egurrola.

En els darrers minuts d’enfrontament, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Helder Nunes, amb tres dianes quasi consecutives, han posat el colofó final a una impressionant golejada culer (10-2).

Barça, 10

Martinelia Manlleu, 2

Barça: Egurrola, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Joao Rodrigues – cinc inicial – Fernández, Kyllian Gil, Nil Roca, Sergi Llorca, Helder Nunes.

Martinelia Manlleu: Arcas, Pujades, Navarro, Borregan – cinc inicial – Franci, Autet, Biel Pujades, Codinach, Codony.

Gols: 1 – 0, Ignacio Alabart (min. 7); 2 – 0, Sergi Llorca (min. 13); 3 – 0, Sergi Panadero (min. 21); 4 – 0, Helder Nunes (min. 31); 5 – 0, Kyllian Gil (min. 32); 5 – 1, Marc Pujades (min. 37); 6 – 1, Joao Rodrigues (min. 38); 7 – 1, Sergi Panadero (min. 42); 8 – 2, Pau Bargalló (min. 42); 9 – 2, Sergi Llorca (min. 44); 10 – 2, Helder Nunes (min. 45).

Àrbitres: Oriol Pérez Claramunt i Aleix Gorina Bail. (Faltes: 8-4)