Barça - Frigoríficos Morrazo: A la final de Copa! (36-28)

Els culers guanyen amb solvència a les semifinals i buscaran la 9a Copa del Rei consecutiva a la gran final de diumenge

Gran victòria blaugrana per certificar l'accés a la final de la Copa del Rei. Els culers han superat amb autoritat a Frigoríficos Morrazo (36-28) a les semifinals i disputaran la gran final diumenge (19.00 hores), on buscaran la 9a Copa consecutiva.

Igualtat inicial

El duel ha començat de manera molt igualada, amb el Cangas aguantant el marcador i no permetent als culers obrir escletxa. No ha estat fins al 7-5 quan els culers han pogut situar-se a més d'un gol per davant, i a poc a poc, els barcelonistes s'han pogut distanciar després de 20 minuts de resistència gallega. Un parcial de 5-0 ha catapultat als culers (14-8), que han marxat al descans amb un contundent 17-11.

No donen opció

Ja a la segona part, els culers han seguit dominant el partit i el marcador, i de fet, han augmentat encara més la distància al marcador. Tot i l'intent de reacció del Frigoríficos Morrazo, els d'Ortega no han donat opció, amb uns grans Dika Mem i Aleix Gómez en atac i també amb bones accions de Maciel sota pals.

El gran ritme dels culers i les bones transicions, han castigat molt físicament al rival, i finalment el Barça ha acabat guanyant de +8 (36-28). Així doncs, victòria clara que permetrà als barcelonistes disputar la gran final de diumenge.

Barça, 36
Frigoríficos Morrazo, 28

Barça: Leo Maciel (1), Thiagus Petrus (2), Fàbregas (4), Dika Mem (4), N'Guessan (2), Aleix Gómez (8), Ángel Fernández (2) -set inicial-. Cindric (2), Makuc (4), Benali (-), Langaro (1), Ali Zein (2), Richardson (2).
Frigoríficos Morrazo: Javi Díaz (-), Rubén Soliño (1), Alberto Martín (4), David Iglesias (4), Martín Gayo (-), Jenilson Monteiro (4), Dani Fernández (5) -set inicial-, Gerard Forns (-), Brais González (-), Adrián Menduiña (2), Lucas Aizen (1), Juan Quintas (4), Carles Asensio (1), Santi López (1), Moisés Simes (-), Ignacio Salgado (1).
Parcials: 4-3, 5-5, 8-7, 10-8, 14-9, 17-11 (descans), 20-13, 23-16, 26-20, 30-21, 33-24, 36-28
Àrbitres: Sebastián Fernández, Alberto Murillo