Duel de gran nivell contra el Joventut de Badalona

Duel de gran nivell contra el Joventut de Badalona

S'espera la millor entrada de la temporada a l'Olímpic en la visita del Barça (diumenge, 18:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos, el Joventut de Badalona en la que serà la 26a jornada de la Lliga Endesa. La Penya porta quatre victòries consecutives a l’ACB i busca mantenir-se entre els tres primers, una posició en la qual estan empatats a 8 derrotes amb el Baxi Manresa, el València Basket i el Tenerife.

El rival

L’equip que entrena Carles Duran té en els exblaugranes Ante Tomic i Pau Ribas els seus màxims anotadors amb 12,7 i 11 punts de mitjana respectivament. A més, la Penya compta amb jugadors de gran nivell com Brodziansky, Willis, Vives, Parra, Paul, Birgander, Busquets, Ventura o Feliz, entre d’altres. El Club verd-i-negre ha anunciat que el pavelló presentarà la millor entrada de la temporada per rebre el Barça.

El Barça

Ha confirmat la primera posició a l’Eurolliga després del triomf contra el Fenerbahce al Palau Blaugrana. A la Lliga Endesa l’equip de Saras és líder amb un balanç  de 19 triomfs i 4 derrotes i buscarà a l’Olímpic de Badalona una nova victòria per mantenir i, si és possible, ampliar l’avantatge a la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut