Confirmats els horaris de la jornada 32 i 33

Confirmats els horaris de la jornada 32 i 33

El partit entre el FC Barcelona i el Cadis CF serà el dilluns 18 d'abril a les 21.00h, mentre que el Reial Societat - Barça tindrà lloc el dijous 21 d'abril a les 21.30 hores

Confirmats els horaris de les jornades 32 i 33 de la Lliga. Barça i Cadis s'enfrontaran el dilluns dia 18 d'abril a les 21:00 hores, sent el Camp Nou l'escenari del partit que tancarà la jornada, mentre que els blaugranes visitaran l'estadi de la Reial Societat el dijous 21 d'abril a les 21.30 hores.

Després que la lliga hagi donat a conèixer aquest divendres els horaris de dues noves jornades de la competició domèstica, cal recordar que abans dels partits citats el conjunt blaugrana haurà de rebre el Sevilla i visitar l'estadi del Llevant, a més de disputar els dos duels de l'eliminatòria europea davant l'Eintracht Frankfurt.

Empat i victòria a la primera volta

No va ser molt positiva la visita del conjunt blaugrana al Nuevo Mirandilla durant la primera volta del campionat. Encara amb Koeman a la banqueta, el Barça no va poder desfer la igualada del marcador en un partit que va acabar igual que va començar, sense gols. A més, F. de Jong va ser expulsat aquell dia.

Per altra banda, la Reial Societat va ser el conjunt contra qui l'equip blaugrana va fer el debut en lliga aquesta temporada, aconseguint una sòlida victòria en un partit que va finalitzar amb el marcador del Camp Nou senyalant un contundent 4-2.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut