Objectiu segellar el primer lloc de la Lliga Regular

Objectiu segellar el primer lloc de la Lliga Regular

Els de Saras, a un triomf d’assegurar el primer lloc a la Lliga Regular (divendres, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Fenerbahce Beko d’Istanbul en la que serà la 32a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que són líders de la competició amb un balanç de 20-5, necessiten un triomf per assegurar el primer lloc de la Lliga Regular, fet que enfrontaria els blaugranes contra el 8è classificat en el Playoff de quarts de final. 

El rival

Està en plena lluita per classificar-se per al Playoff de quarts de final -ha de disputar cinc partits- i, per tant, arriba al Palau amb una motivació extra. Entrenats per l’exblaugrana Sasha Djordjevic, el Fenerbahce ha recuperat dos dels seus millors jugadors per aquest tram final: Jan Vesely i Nando De Colo, que estaven lesionats. A més d’ells, el conjunt d’Istanbul compta amb jugadors de gran nivell com Guduric, Henry, Polonara, Shayok, Booker, Pierre, Hazer o Barthel entre d’altres.

El Barça

Depèn d’ell mateix per assegurar el primer lloc de la Lliga Regular per segona temporada consecutiva. Els de Saras, que van vèncer el dimarts a Berlín per un clar 79-95, busquen una victòria per seguir amb les bones sensacions a Europa a tres setmanes de l’inici dels quarts de final. Els blaugranes són conscients de la dificultat del partit contra un rival que s’hi juga molt i que ha recuperat jugadors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut