El Barça, l'equip més golejador de cap

El Barça, l'equip més golejador de cap

Amb els gols d'Aubameyang i Araujo al Bernabéu, els culers sumen un total de 13 dianes de cap a la Lliga (14 a totes les competicions), més que qualsevol altre equip

Aerolínies Barça. El conjunt barcelonista és, amb diferència, l'equip que més gols marca de cap a la Lliga, i és que ja en van 13. En la golejada al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid (0-4), els culers van anotar dues dianes més de cap: els dos primers d'Aubameyang i Araujo. 

Dos gols que s'uneixen a la següent llista: Braithwaite (vs Reial Societat), Piqué (vs Reial Societat), Araujo (vs Granada), Memphis (vs Celta), Jutglà (vs Elx), Araujo (vs Sevilla), Luuk de Jong (vs Mallorca), Luuk de Jong (vs Granada), Gavi (vs Atlètic de Madrid), Luuk de Jong (vs Espanyol), Luuk de Jong (vs Athletic), i els ja esmentats Aubameyang (vs Madrid) i Araujo (vs Madrid).

Luuk de Jong, amb quatre, i Araujo, amb tres, són els dos jugadors que més gols de cap han aportat fins al moment. En total, 13 dianes a la Lliga, que són 14 si contem també la resta de competicions, on a la Supercopa d'Espanya, Ansu Fati també va marcar de cap contra els madridistes. 

Els millors a la Lliga

Si comparem amb la resta d'equips del campionat, els culers lideren l'estadística amb molta diferència, malgrat haver disputat un partit menys que la resta. Després dels 13 gols barcelonistes, trobem al Betis, València, Athletic Club, Atlètic de Madrid i Osasuna, amb 8 gols cadascú, seguit de Getafe i Vila-real amb 7 gols. 

Si ens fixem en la resta d'equips de les principals Lligues Europees, només l'Inter de Milà, amb 15 gols de cap a la Serie A, supera les 13 dianes lligueres dels culers. Així doncs, el Barça és el segon equip d'Europa amb més gols de cap a la Lliga, fet que demostra el gran poder aeri dels de Xavi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut