L’Eurolliga exclou els equips russos

L’Eurolliga exclou els equips russos

Tots els resultats previs contra CSKA, Unics i Zenit queden eliminats

L’Eurolliga ha anunciat aquest dimarts que ha exclòs els equips russos (CSKA de Moscou, Unics Kazan i Zenit Sant Petersburg) de la temporada 2021-22. Tots els resultats aconseguits contra aquests equips s’eliminen i, per tant, aquest curs la Lliga Regular de l’Eurolliga tindrà un total de 28 partits.

El Barça, que amb el nou format segueix líder, té un balanç de 19 triomfs i 5 derrotes i es troba classificat per al Playoff com a cap de sèrie. Per tant, disputarà l’eliminatòria de quarts de final amb el factor pista a favor.

A continuació, el comunicat de l’Eurolliga:

“Retirar la participació dels equips de la Federació Russa tant a la Turkish Airlines EuroLeague (CSKA Moscou, UNICS Kazan, Zenit St Petersburg) com a la 7DAYS EuroCup (Lokomotiv Kuban Krasnodar) per a la temporada 2021-22, ja que la situació a Ucraïna no ha evolucionat en una manera favorable.

2. Tal com es va anunciar després de la Junta Directiva d'accionistes de l'ECA celebrada el 28 de febrer de 2022, tots els resultats dels partits de la temporada regular enfront dels equips russos s'eliminaran de qualsevol càlcul de la classificació d'equips de l'Eurolliga i l'Eurocopa. La classificació actualitzada sense equips russos es pot consultar aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut