Alta de Soci presencial

Alta de Soci presencial

Les altes de soci d'infants i adults es poden realitzar presencialment a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista

Les altes de soci i/o sòcia es poden realitzar presencialment a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) demanant cita prèvia. Es pot fer a través de l'enllaç següent:

ALTA DE SOCI PER A INFANTS

Un munt d’avantatges específics dins del programa 'Zona Nens' perquè els socis i sòcies més menuts descobreixin els valors del nostre club.

ALTA DE SOCI ALEVÍ

L'alta de soci de la categoria aleví és gratuïta per als nens i nenes de 0 a 5 anys. És una promoció especial per facilitar la incorporació dels menuts de la família al col·lectiu social del Club.

La quota anual és de 51 €.

ALTA SOCI INFANTIL

Per als barcelonistes d’entre 6 i 14 anys. Trobareu un munt d’avantatges específics per començar a gaudir de les competicions esportives dels nostres equips.

L'alta de soci a partir de l'abril  té un preu de 80 €, i és vàlida fins al 31 de desembre del 2024. La quota anual és de 107 €

Els menors a partir de 14 anys, han de venir personalment a l'OAB a fer l'alta de soci.

COM ES POT TRAMITAR L'ALTA DE SOCI INFANTIL?

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Spotify Camp Nou), demanant cita prèvia, i hauran de portar la documentació següent:

  • DNI/Passaport original o fotocòpia del sol·licitant.
  • Dades d’un compte bancari.
  • Llibre de família original de l'infant o fotocòpia per a qui se sol·licita l’alta de soci.
  • DNI del pare, mare o tutor legal.
  • Una fotografia de mida carnet en el cas que no es produeixi l’assistència presencial de l'infant. 

Només podran sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, avis o tutors legals. El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta bancària.

En el cas que l'alta del menor no la facin el pare, mare o tutor, han de portar l'autorització signada pels dos progenitors.

ALTA DE SOCI ADULT

L'alta de soci a partir de l'abril té un preu de 161 €, i és vàlida fins al 31 de desembre del 2024. 

La quota anual és de 215 €.

La documentació a portar és un document d'identitat i un número de compte bancari. El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta de crèdit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut