Visita a un ALBA de Berlín a l’alça

Visita a un ALBA de Berlín a l’alça

El conjunt alemany ha guanyat 7 dels 9 últims partits a casa (dimarts, 20h)

El Barça visita aquest dimarts, a les 20h i en directe per DAZN i Movistar+, l’ALBA de Berlín en la que serà la 31a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, líders de la competició amb un balanç de 22-6, esperen sumar un nou triomf quan tan sols quedaran tres partits de Lliga Regular per disputar-se abans de l’inici del Playoff.

El rival

Ha millorat les seves prestacions en aquesta segona part de la temporada. Actualment té un balanç de 11 triomfs i 17 derrotes i ocupa la 14a posició, mantenint les opcions per entrar al Playoff si finalment els equips russos queden exclosos (se situarien a dos triomfs del vuitè classificat). El seu jugador més valorat és el base Maodo Lo, amb una mitjana de 13,7 punts i 3,6 assistències. El segueixen Luke Sikma (9,4 punts, 6,6 rebots), l’exblaugrana Eriksson (12,5 punts), Da Silva (8,6), Smith (7.7), Thiemann (7,2) o Lammers (7).

El Barça

Afronta una nova setmana de tres partits que comença a Berlín i que seguirà a Barcelona contra el Fenerbahce (divendres, 21h) i a Badalona (diumenge, 18:30h). Els de Saras són conscients que el partit contra l’ALBA no serà gens fàcil pel gran moment de forma de l’equip berlinès, que ha guanyat 4 dels últims 5 partits disputats i que a la seva pista suma 7 triomfs en els últims 9 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut