Bruna Vilamala i Pierre Oriola entreguen els premis dels tornejos 3x3

Bruna Vilamala i Pierre Oriola entreguen els premis dels tornejos 3x3

La jugadora del Barça Femení i el capità del Barça de Barça han estat presents en el primer dels dos caps de setmana que tindran aquests tornejos femenins i organitzats per la Barça Escola

El Barça Femení-Reial Madrid de tornada dels quarts de final de la Champions femenina s'apropa cada vegada més. El dimecres 30 de març el Camp Nou acollirà aquesta cita històrica en la qual es preveu la presència massiva d'aficionats culers. Amb l'objectiu d'anar escalfant motors el Club ha organitzat diverses activitats gratuïtes a les instal·lacions de l'Estadi aquest cap de setmana i el vinent, previs al gran Clàssic femení. 

Aquest cap de setmana ha estat el primer en el qual petits i grans han pogut gaudir d'activitats de tot tipus. La que més afluència de públic ha generat han estat els tornejos 3x3 de bàsquet i futsal, tots en categoria femenina (nascuts 2012 i 2013) i en el qual han participat 9 equips en el bàsquet -amb CB Manyanet Les Corts com a guanyadores- i 10 conjunts en futbol -amb AE Les Corts UBAE com a vencedores-.

Un acte en el qual la jugadora del Barça Femení Bruna Vilamala i el capità del Barça de bàsquet Pierre Oriola han presenciat i han pogut entregar els premis. Els equips guanyadors han rebut un trofeu i una entrada doble per a cada participant per Clàssic femení del dia 30, mentre en el cas de les subcampiones de cada disciplina han rebut una medalla. A més, totes les participants han rebut un obsequi. 

Unes activitats que també s'han amenitzat amb música amb la celebració d'un concurs de rap freestyle, amb la participació de diversos grups femenins de rap de la ciutat de Barcelona. A més, de 15 a 19 hores les jornades també estan amenitzades per sessions amb DJ.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut