Barça B – UE Cornellà: Triomf vital (2-1)

Barça B – UE Cornellà: Triomf vital (2-1)

Dos gols de Fabio Blanco en la segona meitat donen tres punts molt importants als homes de Sergi Barjuan

Torna la victòria al Johan Cruyff. Voraç des del primer minut, el Barça B ha sumat un triomf  de personalitat contra una UE Cornellà que arribava al duel a només un punt dels culers. (2-1). Amb dos gols en els primers 15 minuts de la segona meitat, el gran protagonista del duel ha estat Fabio Blanco. L’extrem almerienc s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta blaugrana amb un doblet que ha acabat sent determinant.


L’efusivitat blaugrana no altera el marcador

Conscient de la importància del duel, el Barça B ha saltat al terreny de joc decidit a anar a totes des del xiulet inicial. Intensitat, ritme i velocitat han estat les credencials amb les quals ha iniciat l’enfrontament l’equip de Sergi Barjuan. Tot això, sumat a una circulació de pilota vertiginosa, ha portat als blaugranes a gaudir de les primeres ocasions del matx.

Qui més ho ha intentat en aquests instants ha estat Ferran Jutglà; però, primer l’encert del linier en anul·lar un gol en clar fora de joc i, després, els reflexos del porter Lucas, han evitat que el davanter de Sant Julià de Vilatorta transformés les bones sensacions dels culers en un avantatge tangible en el marcador favorable als barcelonins (0-0).

Arriben els gols

L’inici de la segona meitat ha tingut la mateixa tònica que la primera. Amb un Barça B dominador de la pilota, la UE Cornellà s’ha continuat aferrant al seu hermetisme defensiu per mantenir l’empat en el marcador. Tanmateix, les pretensions verdes s’han vist truncades ràpidament per Fabio Blanco quan l’extrem blaugrana ha culminat una gran jugada coral amb una potent rematada creuada impossible d’aturar per Lucas (1-0, min. 50).  

Ara bé, la resposta dels visitants tampoc ha tardat a arribar. En una mostra d’efectivitat, els cornellanencs han aprofitat la seva primera arribada a les proximitats blaugranes per retornar les taules al marcador (1-1, min 59).

Amb aquest context, lluny d’arrugar-se, el Barça B ha agafat embranzida a través de dos noms: el d’Ez Abde i el de Fabio Blanco. Actius en tot moment, ambdós jugadors han connectat a la perfecció amb una bombejada centrada del marroquí que ha acabat rematant amb precisió l’almerienc directe a la xarxa verda (2-1, min. 62).

Asseguren la victòria

Els darrers minuts de partit dels culers han estat un exercici de maduresa. Les possessions més llargues empleades per als de Sergi Barjuan han impossibilitat que el Cornellà incomodes en excés a Arnau Tenas. Així, el Barça B ha acabat firmant una gran victòria de sacrifici i personalitat.

La Fitxa

Barça B, 2

UE Cornellà, 1

Barça B: Arnau Tenas, Comas, Mika Mármol, Diounkou, Lucas de Vega (Álvaro Sanz, min. 75), Matheus, Aranda, Ez Abde (Peque, min. 87), Jutglà (Peque Polo, min. 87), Fabio, Àlex Valle.

UE Cornellà: Lucas, Valin (Martin, min. 83), Rulo, Mancuso (Gil, min. 62), Dorca (Hernández, min. 62), Chiki, Victor (Pipo, min. 75), Zalaya, Nana, Gonpi (Morillas, min. 75), Carlos.

Gols: 1-0, Fabio Blanco (min. 51); 1-1, Borrego (min. 59); 2-1, Fabio Blanco (min. 61).

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat amb targeta groga als locals Arnau Comas i Mica Marmol i als visitants Mancuso, Prieto, Valin i Hernández.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut