Entrenament de recuperació

Entrenament de recuperació

Després de derrotar el Galatasaray i saber que l'Eintracht serà el següent rival, els de Xavi s'han calçat les botes a la Ciutat Esportiva

Sessió de recuperació. Després de la victòria contra el Galatasaray que va donar el bitllet per als quarts de final de l'Europa League, els de Xavi s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Un entrenament que els blaugranes han dut a terme en arribar a Barcelona procedents d'Istanbul. Un trajecte que ha coincidit amb el sorteig dels quarts de final de l'Europa League. L'esdeveniment, però, ha estat seguit al detall pels de Xavi Hernández. A l'autobús llançadora i amb un mòbil han sabut que el pròxim rival en el torneig europeu serà l'Eintracht Frankfurt.

Ara bé, el compromís que ressalta en l'horitzó més proper és el sempre apassionant Clàssic. Un duel al Santiago Bernabéu (diumenge 21 hores) que el Barça seguirà preparant. El dissabte 19 de març tornaran a exercitar-se a les 18 hores. Una jornada prèvia al matx lliguer contra el Madrid que també comptarà amb la roda de premsa prèvia del tècnic egarenc a les 16 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut