L'Eintracht Frankfurt, rival del Barça als quarts de l'Europa League

L'Eintracht Frankfurt, rival del Barça als quarts de l'Europa League

Després de superar el Galatasaray, els de Xavi disputaran aquesta ronda que té lloc el 7 (anada) i el 14 d'abril (tornada)

El següent obstacle del Barça a l'Europa League és el Eintracht Frankfurt. Així ho ha decidit el sorteig que s'ha dut a terme aquest divendres, a Nyon, i que ha decidit els encreuaments per a la següent ronda.

WhatsApp Image 2022-03-18 at 5.52.08 PM

Així doncs, el conjunt alemany s'enfrontarà als blaugranes en l'eliminatòria dels quarts de final d'aquest torneig continental. L'anada serà el dia 7 d'abril a les 21 hores, al Deutsche Bank Park, i la tornada el 14 d'abril a les 21 hores, al Camp Nou.

En cas d'accedir a semifinals, el Barça jugarà contra el guanyador del West Ham – Olympique de Lió, amb l'anada fora i la tornada a casa. En cas d'arribar a la final, els culers serien locals.

D'aquesta manera, després de superar el Galatasaray a la ronda de vuitens per un global de 2-1, els de Xavi Hernández segueixen el seu camí en aquesta competició.

 

Jordi Cruyff, acompanyat per Rafa Yuste, ha presenciat el sorteig en directe representant el FC Barcelona i ha atès els mitjans un cop determinat l'aparellament amb l'Eintracht Frankfurt: “És un equip de la Bundesliga, una competició molt dura, física i competitiva. Haurem de jugar com si fos una final."

 

La resta d'emparellaments són Leipzig - Atalanta, West Ham - Olympique de Lió i Braga - Rangers.

Sense precedents contra l'Eintracht

Aquest serà el primer partit oficial davant l'Eintracht de Frankfurt en tota la historia blaugrana. Si ens fixem en els precedents davant conjunts alemanys a Europa, els culers han disputat un total de 69 partits, tant d’eliminatòries de Champions League, Copa de la UEFA, Recopa, Copa de Fires i Supercopa d’Europa.

Els blaugrana s’han enfrontat a diversos conjunts alemanys com el Bayern de Munich, l’Hamburg, el Hannover, Colònia, Fortuna Düsseldorf, Lokomotiv Leipzig, Magdeburg, Bayer Uerdingen, Bayer Leverkusen, Hansa Rostock, Kaiserslautern, Werder Bremen, B. Dortmund, Herta Berlín, Stuttgart, Schalke 04 i B. Mönchengladbach. Ara, s’afegirà un nou rival alemany: l’Eintracht.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut