Com és el jugador ideal per a Pedri?

Com és el jugador ideal per a Pedri?

El jove futbolista canari, nominat als Premis Laureus com a millor revelació de l'any, repassa com seria el seu futbolista perfecte

Tal com es va anunciar recentment, el migcampista barcelonista Pedri González està nominat  als ‘Premis Laureus World Sports’, concretament a la categoria 'Revelació de l'any', on també hi és l'atleta blaugrana Yulimar Rojas. A més, Alexia és finalista a 'Millor esportista', mentre que l'equip femení blaugrana està nominat a 'Millor equip".

En el cas del canari, ha realitzat diferents continguts per als Laureus: en el següent vídeo, el '16' barcelonista escull el seu futbolista ideal. La velocitat d'Mbappé, la cama esquerra de Leo Messi, la cama dreta d'Andrés Iniesta, el seu ídol, i el regat de Ronaldinho.

A més, també es queda amb el remat de cap de Puyol, el xut de Messi i la passada del seu actual entrenador, Xavi Hernández. Vols saber els motius? Aquí tens el vídeo!

 

També, el migcampista culer confecciona un quintet molt especial... però sense futbolistes! El canari escull cinc esportistes -fora del món del futbol- per crear el seu equip de cinc jugadors: Lebron James, Rafa Nadal, Stephen Curry, Pau Gasol... Qui serà el porter? I el davanter? No t'ho perdis! 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut