Quin és el millor partit de l'era Xavi?

Quin és el millor partit de l'era Xavi?

Vota per l'actuació que més et va agradar d'entre les quatre opcions que et proposem

El FC Barcelona va derrotar l'Osasuna al Camp Nou (4-0), en un nou gran partit del Barça de Xavi. De fet, l'equip blaugrana suma 19 dels últims 21 punts a la Lliga i s'està fent fort entre els quatre primers classificats de la competició. 

"Hem fet un gran partit, un dels millors des que sóc entrenador del Barça. Ens dona moral i confiança", va dir el tècnic de Terrassa després de l'enfrontament. És per aquestes paraules que et preguntem....

Quin ha estat el millor partit de l'era Xavi?

Et deixem quatre propostes. Són aquestes: 

Barça - Osasuna

Una nit perfecta al Camp Nou. Els blaugrana es van imposar de forma clara al conjunt navarrès amb un doblet de Ferran Torres i les dianes d'Aubameyang i Riqui Puig.

 

Barça - Athletic Club

Golejada per continuar la ratxa. Els culers, de nou amb un gran actuació, van superar el conjunt basc gràcies els gols d'Aubameyang, Dembélé, Luuk de Jong i Memphis.

 

Nàpols - Barça

Amb pas ferm cap a vuitens de l'Europa League. Un partit molt sòlid dels blaugrana els va classificar per a la propera ronda de la competició.

 

València - Barça

Golejada del Barça per assaltar Mestalla. Una gran primera meitat dels homes de Xavi Hernández va servir per conquerir el camp del València i va permetre als culers tornar a situar-se en posicions d'accés directe a Champions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut