Eficàcia golejadora per a Ferran Torres i Aubameyang

Eficàcia golejadora per a Ferran Torres i Aubameyang

Els dos davanters blaugrana sumen 11 gols entre els dos des de la seva arribada al mercat d'hivern

Arribar i moldre. Ferran Torres i Aubameyang són dues de les incorporacions blaugrana en el mercat de fitxatges d'hivern. Els dos jugadors estan mostrant un gran rendiment. I és que entre els dos ja sumen 11 gols i s'han convertit en dos dels futbolistes més utilitzats per Xavi.

Dues referències ofensives

Xavi ha confiat en els dos jugadors i les dades ho demostren. Ferran Torres ha disputat 934 minuts repartits en 12 partits (set a la Lliga, tres a l'Europa League, un a la Supercopa i l'altre a la Copa). En aquests partits Ferran no tan sols ha aportat gols a l'atac blaugrana, amb cinc dianes. Sinó que també ha assistit en tres ocasions. Jugador total que s'ha unit a l'efectivitat golejadors d'Aubameyang.

El davanter culer porta fins al moment 562 minuts repartits en nou partits (sis de Lliga i tres d'Europa League). En aquests partits Aubameyang ha marcat sis gols, el darrer dels quals contra l'Osasuna al Camp Nou. A més, aquí cal tenir en compte el hat-trick aconseguit contra el València a Mestalla. En tot cas, dos futbolistes que s'han adaptat a la perfecció a l'esquema de Xavi.

Llista rècord de golejadors

Aquests dos jugadors que formen part de la extensa llista de golejadors culers aquest curs. Una llista que ascendeix fins als 22 golejadors. A banda de les cinc dianes de Ferran Torres i les sis d'Aubameyang el Barça ha celebrat gols de 20 altres futbolistes culers aquest curs repartits de la següent manera: Memphis (10), Luuk de Jong (6), Ansu Fati (5), Frenkie de Jong (4), Piqué i Ronald Araujo (3), Sergi Roberto, Braithwaite, Pedri, Gavi, Nico, Jutglà, Coutinho, Dembélé i Jordi Alba (2), Alves, Sergio Agüero, Sergio Busquets, Ez Abde i Riqui Puig (1). En total 65 dianes en una llista de golejadors que probablement encara creixi els propers mesos. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut