19 punts de 21 possibles a la Lliga

19 punts de 21 possibles a la Lliga

Els de Xavi s'han submergit en una ratxa de sis victòries i un empat que els ha permès posar setge a la segona plaça

Amb el timó de Xavi, el Barça avança a tota vela. Els blaugranes han sumat 19 punts dels 21 possibles en les darreres set jornades de la Lliga: un empat i sis victòries. La més recent de molts focus davant l'Osasuna (4-0). Unes unitats meteòriques que han elevat als blaugranes a la tercera posició, amb un partit menys, a cinc punts del segon classificat, el Sevilla. 

Aquesta ratxa triomfal va partir el 23 de gener a Mendizorrotza. Una victòria que va arribar als instants finals de la bota de Frenkie de Jong després d'una assistència de Ferran Torres. Una figura que va aterrar al mercat d'hivern i que juntament amb Aubameyang, Dani Alves i Adama Traoré han remat i han contribuït de valent per apoderar-se de les unitats lligueres. Unes incorporacions que s'han adaptat meravellosament a la coralitat. Perquè la bona navegació és feina de tot l'equip.

Tots els jugadors sumen

Xavi

21 gols en set partits

Els gols s'emporten tots els focus i enalteixen el joc desplegat i ideat per l'entrenador de Terrassa. Alba, Araujo, Gavi i Alves van sobresortir en la golejada davant de l'Atlètic de Madrid. Pedri i Luuk de Jong en l'únic resultat on els de Xavi han deixat escapar punts (2-2 davant l'Espanyol). Aubameyang i Frenkie de Jong en un nou resultat pintat de blaugrana; un clar 1-4 a Mestalla. Davant l'Athletic (4-0), Memphis i Dembélé, acompanyats pel 25 i el 17, van ser els següents en apuntar el seu nom a l'electrònic. En poder culer també en la victòria contra l'Elx gràcies a l'encert de Ferran i Memphis i contra l'Osasuna, amb Riqui Puig tancant una nit perfecta al Camp Nou. Un estadi que va veure la quarta victòria seguida en Lliga

El Barça es diverteix i emociona el públic. "Hem gaudit", va declarar Xavi Hernández a la conclusió d'un matx que permetia sumar 19 punts dels últims 21. La circulació vertiginosa, la pressió alta després de pèrdua o el control del ritme de la pilota són alguns dels arguments que porten l'espectacle d'un conjunt que es mou i creix a gran velocitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut