22 golejadors diferents aquesta temporada

22 golejadors diferents aquesta temporada

Amb el gol de Riqui Puig, els blaugrana sumen un nou golejador i continua augmentant el rècord

El Barça continua en ratxa a la Lliga i suma un nou triomf. A més, la golejada contra Osasuna (4-0) deixa un nou golejador barcelonista aquest curs, en aquest cas Riqui Puig. Amb la diana del migcampista de la Masia, el FC Barcelona suma un total de 22 golejadors diferents aquesta temporada.

En total són 65 gols, i els 22 futbolistes culers diferents que els han anotat són: Memphis (10), Aubameyang i Luuk de Jong (6), Ansu Fati i Ferran Torres (5), Frenkie de Jong (4), Piqué i Ronald Araujo (3), Sergi Roberto, Braithwaite, Pedri, Gavi, Nico, Jutglà, Coutinho, Dembélé i Jordi Alba (2), Alves, Sergio Agüero, Sergio Busquets, Ez Abde i Riqui Puig (1). 

Rècord a la Lliga al segle XXI

Aquests 22 futbolistes que han marcat comptant totes les competicions, també han marcat tots a la Lliga. Això provoca que sigui rècord de qualsevol equip a les cinc grans lligues en aquesta temporada 2021/22, i és que cap equip ha tingut tants golejadors. El segueix el PSG amb 18 golejadors a la Ligue 1, i també Atalanta, Fiorentina, Liverpool i Hoffenheim, a les seves respectives lligues, amb 17.  I a més, és rècord de qualsevol equip en una temporada de la Lliga al segle XXI, superant el rècord del Reial Madrid a la campanya 2019/20 amb 21 golejadors diferents.

Si ens fixem en totes les competicions, tampoc ningú arriba als 22 golejadors culers: l'Inter de Milà amb 20 golejadors i l'Atalanta, Chelsea, Liverpool, Betis i Sttutgart, amb 19 golejadors.

Un rècord blaugrana 

Tenint en compte el número de golejadors que ha tingut el Barça les darreres 10 temporades, el registre d'aquest curs és tot un rècord. El màxim nombre de golejadors que havia tingut el Barça fins ara era la temporada 2016/17, amb 20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut