Zalgiris Kaunas - Barça: S'escapa el triomf al darrer quart (91-84)
Ofert per

Els culers, tot i anar per davant del marcador durant gran part del matx, cauen en un gran darrer quart dels locals

Derrota blaugrana a Kaunas. Els culers, tot i realitzar un bon partit i anar per davant al marcador durant gran part del matx, han caigut davant el Zalgiris (91-84) en un duel molt disputat fins al final.

Gran inici blaugrana

Els primers compassos han estat totalment de domini blaugrana amb el Barça molt endollat des de la línia de tres (cinc triples al primer quart) i també molt sòlid en defensa, deixant al Zalgiris sense anotar ni un sol punt durant sis minuts, per acabar tancant el període amb un contundent 9-17.

Ja al segon quart, els locals han despertat en atac, i un parcial inicial de 10-2 ha igualat el matx. L'estira-i-arronsa ha estat constant durant tot el període, amb el Zalgiris manant al marcador durant gran part, però un triple sobre la botzina de Kuric ha deixat tot per decidir a la segona part, marxant al descans amb 35-35 al marcador.

El tercer acte ha iniciat amb dos bons triples de Mirotic i Laprovittola, i a poc a poc, el Barça ha tornat a agafar l'avantatge al marcador que no deixaria escapar en tot el quart. Amb un gran Mirotic, els de Saras han aconseguit arribar al darrer quart per damunt (56-63) però amb tot per decidir.

Capgiren el marcador al darrer quart

Al darrer temps, però, els blaugrana han perdut l'avantatge i el Zalgiris, molt encertat en la recuperació i també en atac amb un bon Lekavicius, s'ha situat per davant amb un contundent parcial de 15-4 (81-72). I tot i els intents culers per tornar a remuntar, amb un gran Mirotic que ha acabat amb 26 punts, la reacció no ha estat suficient. Finalment, derrota culer (91-84), però el Barça seguirà líder de l'Eurolliga