Marta Torrejón renova fins al 2024

Marta Torrejón renova fins al 2024

La defensa del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Marta Torrejón ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. La defensa, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Amb 32 acabats de fer, Marta Torrejón és una lateral dretana indiscutible i absolutament referencial en la història del Barça. Des que va fitxar (2013), s’ha convertit en la cinquena futbolista amb més partits oficials disputats (340) i en la defensa més golejadora de sempre de la secció (56). 

Les valoracions de Marta Torrejón

“Molta felicitat de poder continuar en aquest gran club, de poder optar a tots els títols de la temporada i entregada a donar el millor de mi mateixa”.

 

“Em quedo amb el procés de veure com en tots aquests anys el Barça ha evolucionat. Molt contenta de poder gaudir d’aquest moment i formar part d’aquesta gran família”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut