El Juvenil posa la directa

El Juvenil posa la directa

Els de Pep Ruiz sumen dues victòries de molt valor en una setmana i són líders amb nou punts d’avantatge sobre Les Corts

El Barça de futbol sala juvenil esprinta en el tram final de la lliga. Aquesta setmana, doble victòria: dijous contra Industrias (5-0); i diumenge contra Futsal Mataró (10-3). Sis de sis per consolidar el liderat amb nou punts d’avantatge sobre Les Corts i tretze punts més que Industrias Santa Coloma a falta de nou jornades. També en clau juvenil, el proper dimecres tindrà lloc el sorteig de la fase final de la Copa d’Espanya que inclou tots els líders de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional al final de la primera volta.

El Cadet segueix invicte

El Cadet, l’Infantil i l’Aleví també van guanyar els seus respectius partits del cap de setmana. El Cadet va obtenir un triomf ajustat contra l’Iris Badalona (3-2) i segueix invicte amb 15 victòries i 2 empats en 17 partits liderant la categoria amb cinc punts d’avantatge sobre el Futsal Mataró.

L’Infantil segueix a un punt del líder, el Manresa, després de sumar tres punts molt treballats contra l’Olesa (7-5); mentre que l’Aleví va golejar a Sant Andreu de la Barca (2-13) i és segon amb sis punts més que l’Industrias Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut