El Barça retirarà la samarreta amb el ‘8’ de Víctor Tomàs

El Barça retirarà la samarreta amb el ‘8’ de Víctor Tomàs

Joan Laporta ha anunciat aquest dissabte que el Club retirarà la samarreta de l’excapità de l’equip d’handbol

El president del Barça, Joan Laporta, ha anunciat aquest dissabte -en un acte a la sala Roma- que el Club retirarà la samarreta amb el número ‘8’ de l’excapità de l’equip d’handbol Víctor Tomàs. L’extrem va mantenir-se al primer equip blaugrana durant 18 temporades, des del seu debut al 2002 fins la seva retirada a la cloenda del curs 2019/20.

Víctor Tomàs, que va arribar al Barça en edat cadet, és el tercer esportista de la història del club amb més títols (69), només per darrere del porter d’hoquei Aitor Egurrola (77 títols que es podrien convertir en 80 abans de la retirada) i del seu excompany a l’equip d’handbol David Barrufet (71).

L’extrem va capitanejar la secció d’handbol durant vuit temporades, guanyant-se l’estima de tot el Palau pel seu coratge i la seva entrega a més d’una indiscutible qualitat. Al palmarès del ja etern ‘8’ blaugrana hi destaquen 12 lligues Asobal, 3 Champions League i 5 Super Globes.

D’aquesta manera, Tomàs s’afegirà a la llista de llegendes de l’handbol que tenen la seva samarreta al capdamunt del Palau Blaugrana: Òscar Grau (2), Xavier O’Callaghan (4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarin (7), Joan Sagalés (14) i David Barrufet (16).

Víctor Tomàs: "És un grandíssim orgull"

Víctor Tomàs ha explicat després de conéixer la decisió el que significa per a ell tenir la samarreta al sostre del Palau.

"M’he deixat la vida pel club, pel Barça, per aquests colors. Tenir la samarreta retirada al Palau, que és casa meva, és un grandíssim orgull", ha manifestat a Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut