Barça - AS Mònaco: Segueix la ratxa victoriosa (88-83)
Ofert per

Barça - AS Mònaco: Segueix la ratxa victoriosa (88-83)

En un partit lluitat fins al final, els blaugranes s'han endut el 12è triomf seguit per continuar en la primera posició de l'Eurolliga

Continua la ratxa! Ha costat, però el Barça ha acabat amb un somriure l'intens, combatiu i igualat partit d'Eurolliga davant l'AS Mònaco (88-83). Amb l'aportació enèrgica d'Exum, màxim anotador amb 22 punts, i amb el ritme assistent de Calathes, màxim assistent de la història de l'Eurolliga, els blaugranes s'han refermat en la primera posició a Europa. Entre totes les competicions, els de Saras han signat la 12a victòria seguida. 

Màxima igualtat

Una posada en escena atractiva. Barça i AS Mònaco s'han plantat a la pista del Palau Blaugrana amb ritme anotador. En un intercanvi de cistelles, cap dels dos equips ha aconseguit desempallegar-se de l'altre. La igualtat i els avantatges curts han perseverat més enllà del primer quart. Sanli, Nigel Hayes i Exum, per aquest ordre, han estat els principals instigadors dels punts i els culers amb més focus en un context d'equilibri i frenesí

Amb ritme frenètic, el matx europeu ha avançat cap al descans. Abans d'aquesta pausa, però, els de Saras han agafat una petita embranzida gràcies a les unitats de Laprovittola. L'argentí ha obert una escletxa de +8, la màxima renda vista en la primera part, que ha acabat amb el Barça al capdavant: 42-36. Un resultat que podria haver sigut major de no ser per la falta d'encert en moments puntuals dels culers, que ho han corregit a través d'una defensa intensa. 

Al ritme de Calathes, el Barça es desenganxa momentàniament

Quan el base grec s'ha entonat, els de Jasikevicius han començat a posar quilòmetres de distància en l'electrònic. L'augment de prestacions ofensives de Calathes l'han convertit en el màxim assistent de la història de l'Eurolliga. En conseqüència, ha activat el mode piconadora blaugrana que s'ha disparat en el marcador. Cada cop les diferències han estat més àmplies. 

El 99 blaugrana ha guiat la coralitat. Exum i Mirotic, que amb un triple ha escrit un +16, han estat els altres artífexs de l'apoderament culer dels dígits del matx. Ara bé, aquest tercer quart que s'havia pintat magistralment de color blaugrana s'ha torçat per la reacció monegasca. D'aquesta manera, el definitiu parcial s'ha obert amb un ajustat: 66-62

S'imposen en un final ajustat

L'empenta del Mònaco ha escalat fins a situar, de nou, l'empat. De la bellesa que havia implantat l'elenc de Saras s'ha passat a un context on cada pilota ha estat lluitada com l'última. En aquest guió, els del Principat han tornat a dominar breument el marcador fins a l'aparició de l'energia de l'1 barcelonista, el caràcter de Davies i la sonoritat encara més elevada del Palau. Un temple que en l'intercanvi final de cistelles ha acabat amb el somriure del triomf. Amb el somriure de la 12a victòria seguida i de la 21a del curs a Europa per seguir en el lideratge.

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 88
Mònaco, 83

Barça: Calathes (10), Laprovittola (7), Exum (22), Mirotic (11) i Sanli (9) -cinc inicial- Sergi Martínez (-), Jokubaitis (7), Kuric (2), Hayes (9) i Davies (11)
Mònaco: James (19), Westermann (8), Will Thomas (6), Motiejunas (14) i Diallo (10) -cinc inicial- Paris Lee (2), Bacon (16), Donta, (6), Motum (2), Boutsiele (-) i Ouatarra (-)

Parcials: 20-20; 22-16 // 24-26; 22-21

Àrbitres: Borys Ryzhyk, Anne Panther i Luka Kardum 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut