Sergi Roberto i Wague segueixen amb la seva recuperació

Sergi Roberto i Wague segueixen amb la seva recuperació

Una sessió diferent, fora de la Ciutat Esportiva i del gimnàs, amb l'ascens a la muntanya de La Mola.

Una jornada d'entrenament diferent per a Sergi Roberto i Moussa Wague. Els dos futbolistes, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, van compartir una sessió fora de la Ciutat Esportiva, del gimnàs i dels camps d'entrenament.

 

I ho van fer a l'aire lliure, acompanyats d'alguns fisioterapeutes de l'equip. Així, a primera hora del matí, Sergi Roberto i Wague van pujar a la muntanya de La Mola, a 1.104 metres, ubicada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Durant aquest ascens, van alternar el ritme, en funció del terreny, caminant o corrent.

"Em sento molt bé"

En declaracions als mitjans del Club, Sergi Roberto ha parlat de com es troba respecte la lesió i ha assegurat que "està molt content" amb la feina feta: "Em sento molt bé. Tinc ganes de seguir treballant per recuperar-me bé". A més, ha explicat com veu l'equip de Xavi i la seva evolució ascendent, i ha assegurat: "L'ambient al vestidor és molt bo i aquest és el camí a seguir". 

 

Cal recordar que, el passat mes de desembre, Sergi Roberto va ser intervingut a Turku (Finlàndia) d'una lesió al recte femoral de la cuixa dreta. Per la seva part, Wague va ser operat durant el desembre del 2020 d'una reparació i reconstrucció del tendó rotulià del genoll dret, a més de patir un trencament del lligament encreuat posterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut