L’‘1’ d’Aitor Egurrola sempre estarà present al Palau Blaugrana

L’‘1’ d’Aitor Egurrola sempre estarà present al Palau Blaugrana

El president Joan Laporta ha anunciat que el Club retirarà el dorsal del jugador més llorejat de la història del FC Barcelona

El dorsal ‘1’ d’Aitor Egurrola sempre estarà present al Palau Blaugrana. En l’acte celebrat aquest dijous a l’Auditori 1899, el president Joan Laporta ha anunciat que el Club retirarà el dorsal ‘1’ de la secció d’hoquei patins en honor al jugador més llorejat de la història del FC Barcelona (77 títols fins al moment). Aquesta serà la segona samarreta de la secció hoquei patins present a la part més alta del Palau Blaugrana, fent companyia al dorsal ‘21’ de Beto Borregán (58 títols).

Un aplaudit Aitor Egurrola ha estat acompanyat, en la roda de premsa, pel president Joan Laporta, així com per altres representants dels Esports Professionals del Club, companys d’equip i familiars. La trajectòria esportiva del porter de la secció d’hoquei patins finalitzarà al final d’aquesta temporada, després d’haver arribat a l’hoquei formatiu blaugrana el 1995 i d’haver competit 24 temporades al màxim nivell.

Al llarg de tots aquests anys, ‘el Pop’ ha representat els valors del FC Barcelona amb tots els honors i s’ha guanyat el respecte del món de l’esport i, sobretot, dels apassionats a l’hoquei patins. És el jugador d’hoquei que ha aconseguit més Lligues (21), més Copes d’Europa (11), més Continentals (11), més Copes del Rei (11) i més Supercopes d’Espanya (11). Va ser l’MVP de les Copes 2007 i 2011 i, a més, ostenta el rècord d'imbatibilitat a l'OK Lliga des del desembre del 2018, amb 230 minuts i 38 segons sense encaixar cap gol. Amb la selecció ha guanyat dos Europeus i dues Copes de les Nacions.

Un jove Egurrola, de 18 anys, va debutar amb el primer equip el 31 d’octubre del 1998 a Riazor. Precisament, el mateix escenari on el Barça d'hoquei disputarà el proper partit (aquest dissabte 5 a les 17.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut