Pedri enlluerna

Pedri enlluerna

El '16' blaugrana es troba en un moment de forma excels i ho va tornar a demostrar en la victòria culer davant l'Athletic

Admiració. Sentiment de plaer en l'afició blaugrana provocat per Pedri. Un futbolista extraordinari, meravellós i d'una gran bellesa. El canari posseeix unes qualitats excel·lents que en la golejada davant l'Athletic (4-0) van tornar a relluir. 

Corria el minut 78 del matx de Lliga davant els lleons quan el 16 barcelonista va deixar bocabadat al Camp Nou. I a Balenziaga buscant la pilota. El migcampista de Tegueste va dibuixar una sotana majestuosa per sortir de la pressió davant el defensa blanc-i-vermell. Una acció màgica i repleta de talent sobre la línia de banda i a pocs metres de la porteria de Ter Stegen. Un recurs a l'abast dels escollits que fins i tot va enfundar por al mateix Pedri. "Estava cagat per si perdia la pilota", va confessar l'excels migcampista culer.

Ara bé, el recital d'una de les notes sonores del Dream Teen no es pot reduir només a aquest gest. "Més enllà de la sotana, destaco com entén el futbol. No perd la pilota, com se'n va entre línies a l'esquena dels pivots...", va explicar Xavi Hernández. Un entrenador encantant i rendit al jove jugador: "No existeix un talent com Pedri. Si parlem de talent, és el millor del món".

"Més enllà de la sotana, destaco com entén el futbol. No hi ha un talent com Pedri"

Xavi

Les dades, encisades pel 16

Amb 19 anys ja domina l'intangible i el tangible. Portant la batuta del joc barcelonista, el 16 va ser l'origen del 3-0 de Luuk de Jong. Va oxigenar la possessió barcelonista i va dinamitar la cursa de Dembélé, que va desembocar en la diana del davanter neerlandès. El ritme del partit i també les estadístiques van al compàs melòdic del tinerfeny. Contra l'elenc bilbaí, va brodar els números. Destaca un 100% d'encert en el driblatge, un 93,5% de precisió en la passada i un 91,9% de precisió en la passada en camp rival.

Un catàleg ampli que es va completar amb 92 passades, 86 passades bones i 107 accions totals. Unes xifres que mai havia escrit a la Lliga amb el FC Barcelona. Per emmarcar.

Evoca records d'Iniesta

Una mostra del desvergonyiment d'aquest imberbe jugador. No refusa els focus en el moment d'intervenir en la idea futbolística de Xavi. "Estem jugant molt bé circulant la pilota a molta velocitat", va explicar un exhaust 16 culer. Pedri sintonitza el Barça i  guarda una col·lecció extensa d'adjectius qualificatius sublims. "Té coses de Xavi i Iniesta. Estem veient un jugador que és una passada", va exterioritzar Dani Alves.

És un futbolista que amb un present brillant invoca un passat exitós, perquè guarda similituds amb grans noms de la història barcelonista. "Em recorda moltíssim l’Andrés Iniesta", va exposar el tècnic barcelonista. Aglutinador de dos temps amb focus. Company de l'etern blaugrana i entrenador de Pedri -quasi res-. Un jove jugador que aflora emocions superiors quan se'l contempla amb la pilota als peus. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut