Memphis retorna amb gol

L'atacant holandès ha jugat 46 dies després i ha acabat el matx contra l'Athletic Club amb la "felicitat" de marcar al Camp Nou

No hi ha millor manera de retornar que amb la felicitat del gol. Memphis ha tancat la golejada contra l'Athetic (4-0) i, d'aquesta manera, ha reaparegut després de 46 dies d'absència per lesió amb un somriure. "Estic content per haver tornat aquesta nit al Camp Nou", ha exterioritzat el davanter neerlandès.

"He lluitat i he treballat molt per tornar amb l'equip", ha afegit el blaugrana als micròfons de Barça TV. El passat 12 de gener era la darrera vegada que Memphis havia jugat abans d'aquest partit contra els lleons. Per tant, 46 dies després, el màxim realitzador barcelonista del curs ha tornat a somriure. Ha entrat al minut 82 i només ha necessitat onze minuts per estampar el seu nom en l'electrònic.

Em sento molt bé i molt feliç per haver tornat amb gol al Camp Nou

Memphis

Màxim anotador blaugrana

L'holandès ha engrandit els seus números anotadors amb el Barça. Els seus registres s'han elevat a 9 dianes amb el toc al fons de la xarxa després d'una assistència de Dembélé. Una acció d'alegria construïda al minut 93 que ha servit per concloure una nit redona a l'Estadi. Una afició blaugrana que coincidirà amb les paraules del davanter: "Estic gaudint amb el joc de l'equip, perquè fem moltes combinacions i mostrem molt poder ofensiu".

Així doncs, 3 mesos després, Memphis ha tornat a veure porteria. La darrera vegada que havia celebrat un gol seu com a culer va ser el 27 de novembre al camp del Vila-real. Ara, és un nom més que aporta en un Barça coral. En un Barça que agafa velocitat de creuer amb la felicitat dels gols.