Ambient de gala en el Palau de la Música per a l'estrena del documental 'Matchday-Queens of the Pitch'

Ambient de gala en el Palau de la Música per a l'estrena del documental 'Matchday-Queens of the Pitch'

Representants de la família blaugrana, amb el president Joan Laporta al capdavant, han assistit a la ‘première’ de la sèrie que reviu el triplet del Barça Femení la temporada passada

La família blaugrana s’ha citat aquest divendres nit a un escenari de la ciutat tan especial com el Palau de la Música Catalana per celebrar la preestrena de Matchday-Queens of the Pitch, la nova sèrie documental sobre el Barça Femení produïda per Barça Studios, que reviu des de dins el camí que va recórrer l’equip per assolir un triplet històric la temporada 2020/21.

Envoltades d’un ambient de gala, les grans protagonistes de la nit han estat acompanyades per representants institucionals, esportius i de la massa social del Club, encapçalats pel president Joan Laporta, juntament amb les jugadores del primer equip femení.

A la première del documental tampoc han faltat representants de la Junta Directiva, com ara el vicepresident primer, Rafael Yuste, la vicepresidenta Elena Fort,  els vicepresidents Eduard Romeu i Juli Guiu, els membres de la Junta Xavier Barbany, Miquel Camps, Josep Ignasi Macià, i el directiu responsable del Barça Femení, Xavier Puig. També autoritats com Anna Caula, Secretària general de l'esport i l'activitat física, i Georgina Oliva, Secretària general del departament d'igualtat i feminisme.


Taula rodona amb les capitanes

Una nit per recordar en què les quatre capitanes, Alexia Putellas, Marta Torrejón, Sandra Paños i Patri Guijarro, han protagonitzat un dels moments més especials, participant en una taula rodona abans de la projecció del sisè i últim capítol de la sèrie. Davant l’atenta mirada de tot l’equip i de la resta de convidats, les jugadores han explicat tot allò que les fa úniques, l’esforç que hi ha darrere de cadascuna de les fites aconseguides i quines són les seves sensacions de cara a la recta final d’aquesta temporada, després d’haver estat recentment campiones de la Supercopa, classificar-se per als quarts de finals de la Women Champions League i sent líders incontestables de la Lliga, que fins i tot podrien revalidar en les pròximes setmanes.

A continuació, els assistents han pogut gaudir de la projecció del capítol Un equip etern, que evoca la final de la Champions a l’estadi Gamla Ullevi de Göteborg, on es va viure el millor desenllaç possible per a les blaugranes, que es van imposar amb claredat contra el Chelsea (0-4) amb un festival de joc i gols.

L’acte s’ha tancat amb la intervenció de Joan Laporta, que ha destacat: "És un acte de reconeixement al primer equip femení del FC Barcelona, un homenatge a la darrera temporada, que ha estat històrica. Vull agrair a totes les jugadores i tot l’equip tècnic que ens heu permès que tots vivim de prop tot el que heu viscut aquesta temporada històrica. I que ho heu superat pel vostre esperit de lluita i el compromís amb el futbol. Us vull agrair el vostre compromís per fer-ho possible, persones que dignifiquen el FC Barcelona amb tots els valors".

A més, ha recalcat: "Fa goig que dues entitats tan vinculades al país, com són el Barça i el Palau de la Música, ens retrobem. Volem agrair el Palau que ens obriu les portes, i hem signat un conveni de col·laboració i de patrocini que ens agermanarà encara més". 

Una sèrie produïda per Barça Studios

Matchday-Queens of the Pitch és una producció de Barça Studios, l’ens que centralitza la creació, la producció i la comercialització de tota l'oferta audiovisual del FC Barcelona. En aquest cas, la sèrie consta de sis capítols d’un 30 minuts de duració que narren la històrica passada temporada del Femení i mostra en primera persona, amb totes les jugadores com a testimonis d’excepció, l’assoliment de cadascun dels seus èxits, però també les decepcions, les pors i els dubtes. Imatges exclusives de l’equip, jugadores, staff tècnic i del dia a dia dels entrenaments, viatges i convivència. 

A més, la producció va més enllà del futbol, ja que tracta de l’esforç, el treball en equip, el sacrifici..., és a dir, tots aquests valors que defineixen un grup humà que es considera una família i que ha fet de la fortalesa col·lectiva i del carisma de les seves jugadores uns pilars sobre els quals s'han construït els èxits esportius.

Disponible a Barça TV+

Els sis capítols es podran veure a Barça TV+, la plataforma de vídeo Premium del FC Barcelona, on, des d’avui mateix, ja hi ha disponibles els dos primers capítols: el primer sota registre gratuït i el segon sota subscripció. Posteriorment, l'estrena dels capítols següents es farà setmanalment i també seran sota subscripció, amb el cicle d'emissió següent:

Divendres 25 de febrer: estrena, capítols 1 i 2

Dilluns 28 de febrer: capítol 3

Dilluns 7 de març: capítol 4

Dilluns 14 de març: capítol 5

La sèrie estarà disponible a nivell global en tres idiomes, català, castellà i anglès. En aquest sentit, Barça TV+ es pot veure a través del web i de l’app del Club, i és accessible a través de tots els dispositius –ordinador, tablet, mòbil i televisió- gràcies a la tecnologia cast. Així mateix, també està disponible a les plataformes d'Apple TV, Amazon Fire TV i Android TV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut