Un mes de febrer molt golejador

Un mes de febrer molt golejador

Els blaugranes han anotat 15 dianes, repartides en deu realitzadors diferents, en cinc partits

El Barça agafa ritme golejador. L'elenc comandant amb majestuositat per Xavi Hernández acumula 15 dianes en cinc partits. Un mes de febrer molt anotador, i encara queda un matx (contra l'Atheltic Club al Camp Nou aquest diumenge 27 de febrer a les 21 hores). 

A l'Estadi Diego Armando Maradona, els culers es van submergir en un festival de gols. Quatre per ser exactes. Una xifra que van repetir per segona vegada consecutiva després del triomf per 1-4 en Lliga a Mestalla. Una velocitat de creuer realitzadora que engrandeix les xifres d'un febrer molt prolífic. Un mes que ja va tenir una carta de presentació de molta alegria. 

10 anotadors diferents

Perquè la ratxa es va iniciar amb un 4-2 il·lusionant davant l'Atlètic de Madrid. Aquella tarda els de Xavi van practicar un joc quasi excel·lent, sobretot en la primera meitat, que van enaltir amb els gols de Jordi Alba, Gavi, Araujo i Dani Alves. El Barça va recuperar el somriure golejador i va tornar a perforar la xarxa contrària en quatre ocasions; uns números que no aconseguia des de la primera jornada lliguera davant la Reial Societat (4-2) a l'Estadi.

La projecció, l'efectivitat i l'alegria dels barcelonistes es va veure truncada amb dos empats seguits. El 2-2 contra l'Espanyol al RCDE Stadium, amb Pedri i Luuk de Jong apuntant el seu nom en l'electrònic, i l'1-1 contra el Nàpols al Camp Nou, amb Ferran Torres afegint-se a la llista anotadora del febrer. 

El catàleg de gols i noms agafaria volada, de nou, en Lliga. Aubameyang, que es va estrenar com a blaugrana per la porta gran, i Frenkie de Jong van certificar en forma de gols el joc atractiu dels homes de l'egarenc. Jordi Alba, F. De Jong, Gerard PiquéAuba van elevar l'acció dels culers en terres partenopees. 

Frenkie de Jong s'apunta el millor gol de l'Europa League

El migcampista neerlandès va celebrar un gol seu per segon partit seguit. Una autèntica meravella des de la frontal de l'àrea, que amb una rosca imparable va acabar entrant per l'escaire de la porteria de Meret. Una obra d'art que l'Europa League ha catalogat com el millor de la setmana. Cal destacar que aquesta va ser la quarta diana del 21 aquest curs; totes lluny del Camp Nou.

Noms de rècord: Auba i Piqué

Després de la victòria sublim a Nàpols, el 25 i el culers van sobresortir. Perquè el davanter gabonès va tornar a veure porteria i va eixamplar els seus números a l’Europa League, sent el màxim golejador africà d'aquest torneig. I, per la seva part, el defensa català es va erigir en el jugador del Barça de més edat en marcar un gol en una competició europea amb 35 anys i 22 dies. Dos noms de rècord que no amaguen la coralitat anotadora del Barça, que exhibeix un joc excels en aquest mes de febrer prolífic. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut