Segueix la ratxa d’Aubameyang

Segueix la ratxa d’Aubameyang

El davanter gabonès ha tornat a veure porteria i eixampla els seus números a l’Europa League, de la que n’és el màxim golejador africà

Nou gol d’Aubameyang aquest dijous a l’estadi Diego Armando Maradona. Després de les tres dianes a la lliga, aquest és el primer gol que fa de blaugrana a l’Europa League, una competició amb la que sempre ha tingut una relació molt especial.

Aubameyang, arribat al mercat d’hivern, ha sumat el seu quart gol amb el Barça després del hat-tick que va anotar a Mestalla. Una diana que no fa altra cosa que confirmar l’idil·li especial que el gabonès té amb l’Europa League, on suma ja 23 gols en 45 partits disputats. Uns números que no enganyen, doncs el porcentatge d’Auba en la competició europea és de més d’un gol cada dos partits (51,1%).

Ho havia intentat davant el Nàpols a la primera part sense sort, però ja en el segon període ha arribat la seva diana. S'ha infiltrat Adama dins l'àrea visitant i, després que F. de Jong deixés passar la pilota, Aubameyang ha rematat de primeres a l'esquadra sense que res pogués fer el porter Meret per evitar-ho.

Fent un repàs a la seva relació amb l’Europa League, Aubameyang va debutar en la competició amb la samarreta del Lille durant la temporada 2009/10, disputant set partits sense trobar la xarxa. Va ser ja a Dortmund que es va destapar com a gran golejador, anotant vuit gols en només deu partits el curs 2015/16.

Ja a Londres, amb l’Arsenal va disputar durant tres temporades consecutives l’Europa League, deixant uns grans números: en 26 partits va veure porteria fins a 14 vegades.

Superat el play-off, Aubameyang ja resta a l’espera de quin será el proper rival als vuitens de final de la competició, contra qui espera allargar el seu gran récord i seguir eixamplant les distàncies com a màxim golejador africà de l’Europa League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut