Victòria treballada davant el Zamora

Les d’Isaac Fernández van demostrar que saben patir i lluiten fins al final davant un rival directe per l’ascens

Les visitants començaven el partit més encertades, amb un joc més solvent que les de casa. Les blaugranes es veien superades durant l’inici del partit, però de mica en mica van saber situar i trobar el nivell que necessitaven per plantar cara a un molt bon equip com es el Recoletas Zamora. D’aquesta manera, tot i el desavantatge de punts que patien durant els primers minuts, el primer quart va acabar amb empat a 17.

Durant el segon període, el Barça mantenia el bon joc i va saber defensar i contrarestar els atacs de l’equip visitant. Tanmateix, les de Zamora no abaixava els braços i es mantenia a una distancia curta en el marcador. El partit estava molt igualat durant tota la primera part. Els dos equips marxaven al vestidor a la mitja part amb el resultat de 36 a 34.

Arrencada la segona part, tots dos equips van tenir uns minuts de molt bona efectivitat cap a cistella. El partit estava marcat per la igualtat del marcador. Cap dels dos equips va cedir res i han encaraven l’últim període amb un marcador ajustat de 59 a 56 favorable al Barça.

A l’últim quart, les coses no van canviar gaire, un marcador molt ajustat i un partit molt atractiu per l’espectador. On a falta de 1 un minut per finalitzar el partit, una bona gestió de la pilota de l’equip blaugrana va fer que el partit es decantés cap el, fins ara, líder de la categoria, amb el resultat final de 70 a 65.

El Barça CBS aconseguia un triomf molt lluitat davant el Zamora, segon classificat i sumen 20 victòries i dues derrotes.

Destacar el debut de Nuria Martínez i declaracions de Ainhoa Lopez a Barça TV.