21 golejadors diferents aquesta temporada

21 golejadors diferents aquesta temporada

Contra el València, Aubameyang va ser el darrer en unir-se a aquesta llista cada vegada més àmplia

El València-Barça va permetre reafirmar el bon moment dels homes de Xavi i sumar tres punts molt importants. A més, amb el hat-trick d'Aubameyang el nou davanter blaugrana se suma a la llarga llista de golejadors diferents aquest curs. I és que, amb els tres gols del gabonès, la llista ascendeix als 21 golejadors.

MicrosoftTeams-image (12)

Els blaugrana han marcat 51 gols entre totes les competicions aquesta temporada, que es troben repartits de la següent manera, amb 21 futbolistes culers: Memphis (8), Ansu Fati (5), Luuk de Jong (5), Aubameyang, Frenkie de Jong i Ronald Araujo (3), Sergi Roberto, Braithwaite, Pedri, Piqué, Ferran Torres, Gavi, Nico, Jutglà i Coutinho (2), Alves, Sergio Agüero, Sergio Busquets, Jordi Alba, Dembélé i Ez Abde (1). 

WhatsApp Image 2022-02-20 at 7.32.39 PM

El Barça és l'equip que pertany a la Lliga amb més golejadors diferents en totes les competicions, seguit del Betis (19) i el Reial Madrid (18). Un domini en aquest aspecte que també s'estén si ens fixem en les cinc grans lligues europees.

L'Inter de Milà (20), l'Stuttgart (19) i el Chelsea i el Rennes (18) són els dominadors respectivament de cadascuna de les cinc grans lligues. 

Un rècord blaugrana 

Tenint en compte el número de golejadors que ha tingut el Barça les darreres 10 temporades, el registre d'aquest curs és tot un rècord. El màxim número de golejadors que havia tingut el Barça fins ara era la temporada 2016/17, amb 20.

Un xifra que es podria engrandir en els propers mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut