Aubameyang s'estrena per la porta gran

El davanter gabonès ha tingut un debut golejador somiat amb la samarreta blaugrana, firmant tres dels quatre gols de la gran victòria culer a Mestalla

Aubameyang ja celebra gols vestit de blaugrana. La flamant incorporació s'ha estrenat a Mestalla marcant les seves tres primeres dianes des que va arribar a Barcelona durant el passat mercat hivernal i sent el gran protagonista de la victòria del Barça al camp del València (1-4).

Déjà vu

Ja coneixia Aubameyang la sensació d'anotar gols al camp de Mestalla, doncs el 2019 ja va anotar un hat-trick defensant els colors de l'Arsenal. Ja de blaugrana, el nou fitxatge només ha necessitat 23 minuts per demostrar de què és capaç i, després de rebre una extraordinària passada a l'espai de Jordi Alba, ha afusellat al porter valencianista amb una definició imparable que s'ha colat fregant l'escaire de Mamardashvili.

Seguia atacant el Barça i, després que Frenkie De Jong firmés el segon de la tarda, Aubameyang ha estat l'encarregat de finalitzar al primer toc una excel·lent jugada col·lectiva que arrodonia una primera part per emmarcar.

El hat-trick, de rebot

El tercer no ha estat segurament el gol més bell de la carrera d'Aubameyang. No ha necessitat més que la seva presència per completar el hat-trick en el minut 63, quan una rematada de Pedri ha roçat lleugerament l'esquena d'Aubameyang, desviant la trajectòria de l'esfèric i acabant amb la pilota, de nou, al fons de les xarxes.

D'aquesta manera, Aubameyang s'ha convertit en el primer jugador de Gabón que marca en tota la història de la Lliga, a més de confirmar que a Mestalla se sent com un peix dins l'aigua: en dues visites al feu valencianista, sis tombarelles.

Segueix ampliant la nòmina de golejadors un FC Barcelona que aquesta temporada ja ha vist fins a 21 jugadors diferent celebrar gols, més que cap altre equip.

La llista completa la formen: Memphis (8), Ansu Fati i Luuk de Jong (5), Aubameyang, Frenkie de Jong i Araujo (3), Piqué, Sergi Roberto, Braithwaite, Coutinho, Nico, Ferran Torres, Pedri, Ferran Jutglà i Gavi (2), Jordi Alba, Sergio, Agüero, Dembélé, Alves i Ez Abde (1).