Barça - UCAM Murcia: Un pas combatiu i elegant per accedir a la final (103-90)
Ofert per

Barça - UCAM Murcia: Un pas combatiu i elegant per accedir a la final (103-90)

Els blaugranes han sabut reaccionar a l'embranzida de l'elenc universitari en el segon i tercer quart i han acabat imposant la seva classe

Aquest equip encanta i sap caminar en diferents contextos. Ara, després de guanyar l'UCAM Múrcia (103-90), el següent pas en aquesta Copa del Rei 2022 és la final contra el Reial Madrid. Una classificació assolida gràcies a un primer quart d'encert quasi perfecte i una reacció en els moments més hostils i desfavorables. Els culers han pogut canviar la tendència del segon i el tercer quart a través de la feina col·lectiva en atac i en defensa per acabar embutxacant-se la semifinal. Laprovittola, Mirotic i Kuric han sobresortit amb el seu talent anotador. 

Els culers s'encarreguen dels punts... 

Des del segon u, els blaugranes han demostrat els seus atributs. Classe i brega, exemplificada en la primera cistella del matx de Mirotic. En un context inspirat pels de Saras i erràtic pels de Sito Alonso en les estadístiques de tir, les guspires de Laprovittola i Sanli han construït els primers avantatges culers. Un +11 que ha sobresortit en un partit combatiu i que ha virat de ritme.

Del ritme poc fluid per les constants interrupcions en forma de falta s'ha avançat a l'augment de punts barcelonistes al compàs d'un encert quasi sublim: 32-16. Els blaugranes han començat trepitjant fort en l'anotació. Altre cop, l'aportació de la coralitat ha estat clau. Els punts de jugadors com Smits, Davies o Sergi Martínez han enaltit el joc defensiu dels. Capaços d'aturar el joc exterior del conjunt universitari, incapaç d'aconseguir cistelles fàcils.

... fins a la reacció rival

Un parcial de 0-8, però ha reactivat l'UCAM i aquesta semifinal. Més equilibrada amb el 43-43 (min. 18). Un acostament que no ha acovardit els de Jasikevicius, molt actiu a la banda. Dos triples seguits han tornat a obrir escletxa per als barcelonistes, que saben caminar en moments abruptes. I més amb el 20 culer de guia, que sembla patinar amb elegància sempre, tot és més senzill. 55-49 al descans. 

Mirotic frena el distanciament murcià... 

El tercer quart s'ha iniciat bellugant-se en un intercanvi de cistelles. En conseqüència, ha imperat la igualtat en un Palau Municipal dels Esports de Granada amb molta sonoritat. La intensitat de la grada ha estat un reflex de la viscuda en el parquet. Cap equip ha estat capaç de desempallegar-se de l'altre. De les mínimes rendes a favor dels culers, que han vist decrescut el seu encert, s'ha passat del primer avantatge murcià del matx: 65-70 (min. 28). Un -5 que ha eixugat un estel·lar Mirotic, que ha posat el 73-72. 

... i Kuric li dona la volta

El guió del darrer període no ha patit transformació fins a l'aparició de Kuric. Els cinc punts consecutius del 24 han esdevingut una alenada d'aire fresc per als blaugranes. Un oxigen que ha exhibit el caràcter dels de Saras, que han afrontat els darrers quatre minuts amb un +12 gràcies al canell calent i estilitzat del nord-americà. L'elegància ha conduït aquesta semifinal al triomf blaugrana: 103-90.

Així doncs, el Barça està a un pas de conquerir Granada. Una seu que mai ha vist els blaugranes campions de Copa. Davant, però, hi ha un rival més que conegut, el Reial Madrid. Un Clàssic que augmentarà la diversió de la competició del KO, de moment, personificada en el joc alegre i enlluernador dels de Sarunas Jasikevicius. La il·lusió pel títol continua intacta!

FITXA DEL PARTIT

Barça, 103
UCAM Murcia, 90

Barça: Calathes (12), Laprovittola (19), Exum (4), Sanli (13) i Mirotic (15) -cinc inicial- Sergi Martínez (6), Kuric (14), Davies (12), Hayes (-), Jokubaitis (2), Smits (6) i Abrines (-) 
UCAM Murcia: Webb (15), Lima (2), McFadden (18), Taylor (21) i Rojas (-) -cinc inicial- Cate (15), Davis (5), Bellas (5), Radovic (2), Czerapowicz (7), Vasileiadis (-) i Malmanis (-)

Parcials: 32-16; 23-33 // 18-23; 30-18

Àrbitres: Daniel Hierrezuelo, Antonio Conde i Martín Caballero

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut