UD Unificació Bellvitge – Juvenil A: Continua la ratxa triomfal (0-5)

Contundent golejada dels nois d’Òscar López en un partit que ha tingut domini blaugrana

Partit perfecte del Juvenil A en aquesta jornada 21 de la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugranes continuen intractables després de la seva visita a l'Unificació Bellvitge (0-5) i sumen una nova victòria que els apropa a revalidar, una temporada més, el títol lliguer.

Superioritat blaugrana

Primera meitat dominada per complet per al Juvenil A. Els blaugranes han controlat el partit en tot moment a partir de llargues possessions i no han tardat a plasmar aquesta superioritat en el marcador. A la sortida d’un córner, Víctor Barberà ha aprofitat una gran centrada des del sector esquerre per obrir la llauna gràcies a una efectiva rematada de cap (0-1, min 14). Minuts més tard, un fenomenal xut amb la cama esquerra de Juanda des de la frontal de l’àrea ha marcat el segon gol en el marcador amb el qual els culers han marxat als vestidors (0-2 min 35).

L’empenta culer no s’atura

A la represa, el Juvenil A no ha baixat el ritme. Ja al minut cinc de la segona meitat, una centrada al segon pal d’Aleix Garrido ha acabat amb una rematada sense oposició de Juanda impossible d’aturar per al porter rival (0-3, min 50). Instants posteriors, una tercera assistència d’Aleix Garrido ha permès a Víctor Barberà anotar el seu doblet personal que el situa com a màxim golejador de la categoria (0-4 , min 52). En els darrers minuts de partit, Jorge Alastuey ha completat la golejada blaugrana amb un potent xut ras que ha entrat directe per al primer pal (0-5, min 83).

La fitxa:

UD Unificació Bellvitge, 0
Juvenil A, 5

UD Unificació Bellvitge: Edu, Serrano, Pol (Torres, min. 33), Castell, Chelle, Nil, Isaac (Enric, min. 56), Campos, Tablero, Jonathan (Rúben, min. 56), Aiman (Sanz, min. 56), Salgado (Pau, min. 74).

Juvenil A: Astralaga, Miki Juanola, Almeida, Arnau Casas (Damián, min. 70), Gerard Gónzalez (Pol Muñoz, min. 12), Casadó, Josep Cerdà (Estanis Pedrola, min. 63), Garrido (Alastuey, min. 63), Víctor Barberà, Txus Alba (Fermín, min. 63), Juanda.

Gols:  0-1, Víctor Barberà (min. 14); 0-2, Juanda (min. 35); 0-3, Juanda (min. 50); 0-4, Víctor Barberà (min. 52); 0-5, Jorge Alastuey (min. 83).

Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez.